Пт, 2024-04-26, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Місія Кваснєвського-Кокса показала часові межі нам - як треба вкластися парламенту для ухвалення рішення. Сьогодні це вівторок-середа (наступного тижня).
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-11-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Ігрові автомати
на порталі club-volcano.com - це не тільки шанс виграти в безкоштовну або гру на гроші, а й можливість поліпшити свій добробут. Граючи в азартні ігри, ви занурюєтеся в інший світ - світ азарту, грошей, слави і захоплюючих розваг.




З настанням 2014 року закінчиться встановлений владою термін для "розпуску збройних груп та їхнього інтегрування в регулярну армію і поліцію".




Учні старших класів гімназій і коледжів Кіпру не прийшли на заняття в знак протесту проти рішення влади ввести плату за проїзд у шкільних автобусах.




Берлусконі, даючи інтерв'ю журналісту Бруно Веспе, також заявив, що ніколи не покине Італію, де він зміг досягти успіху. "Я - стовідсотковий італієць. В Італії - моє коріння.




8 листопада в Києві хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +12...+14 градусів.




В Одессе участились случаи, когда пенсионеров в банках при получении пенсии по карточке кассиры любезно просят сообщить им PIN-код... вслух.




Судей поймали в Верховной Раде на маленькой хитрости, по которой они получают из бюджета больше денег, чем положено при выходе не пенсию.




Порошенко, не переходя на личности, назвал виновных: «Де-факто экономика находится под давлением силовиков и налоговиков.



Єкатеринбурзький театр опери та балету в сезоні 2014/2015 поставить оперу Філіпа Гласса "Сатьяграха" про індійського філософа, ідеолога боротьби за незалежність Індії Махатму Ганді.




Українські політики і експерти підбили підсумки виконання Україною плану дій візової лібералізації (ПДВЛ) з Євросоюзом. Висновки виявилися невтішними.




Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що влада відмовляється вирішити питання Юлії Тимошенко через домовленості між президентами України і Росії.



В жизни есть много вопросов, которые возможно решить только после консультации со знающим человеком, особенно если это касается знаний о праве.