Пт, 2024-04-26, 09:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:08
Погіршився стан Тимошенко, до неї викликали лікарів
Інші останні Політичні новини
Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що стан здоров'я його підзахисної різко погіршився і він має намір звертатися до німецьких лікарів з проханням терміново прибути в Україну для проведення комплексного обстеження.

"Кілька хвилин тому я отримав інформацію з Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" про те, що стан Юлії Тимошенко різко погіршився", - повідомив Власенко журналістам Інтерфакс- Україна в суботу, 15 червня, в Києві.

За його словами, причини погіршення здоров'я Тимошенко невідомі.

"Лікарі, на жаль, не можуть діагностувати ... Юлія Тимошенко лежить і не встає", - зазначив захисник.

Він також повідомив, що зустріч Тимошенко в суботу, 15 червня, із спостерігачами від Європейського парламенту екс-президентом Польщі Олександром Кваснєвським і колишнім президентом ЄП Петом Коксом проходила в її палаті.

"Захист Юлії Володимирівни буде звертатися до німецьких лікарів з проханням негайно, наскільки це можливо виходячи з графіка, прибути в Україну для проведення глибокого медичного обстеження і надання конкретних і практичних рекомендацій щодо лікування Юлії Володимирівни Тимошенко", - підкреслив Власенко.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання в Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року. 9 травня 2012 року Тимошенко перевели з колонії до Центральної клінічної лікарні № 5 (Харків). Тактику і медикаментозне лікування екс-прем'єра визначають німецькі лікарі з клініки "Шаріте" (Берлін).

Лікарі з німецької клініки "Шаріте" відвідували Тимошенко на початку тижня. Вони рекомендували їй продовжити стаціонарне лікування.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: стан Тимошенко погіршився, лікарів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]