Вт, 2024-03-19, 04:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




4 червня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +23...+25 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-06-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Якщо на акцію протесту вийде щонайменше 50 тисяч киян, то цього буде достатньо для проведення позачергових київських виборів. Про це 2 червня, під час мітингу під Київрадою заявив народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко.



На чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, який на минулих вихідних завершився у Відні, збірна України завоювала срібні медалі в командному заліку. Чемпіонками континенту стали росіянки, а бронза - у білоруських гімнасток.




Політична акція опозиції "Україно, вставай", що відбулася 18 травня у столиці, знайшла більшу підтримку серед киян, ніж акція за підтримки Партії регіонів "В Європу без фашистів".





90% діючих благодійних організацій в Україні не мають незалежної спостережної ради і не звітують податковій інспекції.




Щонайменше 55 людей загинули внаслідок пожежі, що сталася в понеділок, 3 червня, на птахофабриці на північному сході Китаю.




На чемпіонаті Європи з академічного веслування, який минулими вихідними завершився у Севільї, збірна України завоювала бронзову медаль.




Станом на ранок 3 червня в Україні залишаються знеструмленими 12 населених пунктів (відновлено – 131) в двох областях.



Во время мощнейшего торнадо, который обрушился на штат Оклахома, погиб известный американский исследователь этого природного явления Тим Самарас, автор телепередач для каналов National Geographic и Discovery.



В последние годы все большее количество людей путешествуют по миру, а номера в отелях и транспорт бронируют через Интернет.




У російському Нижньому Новгороді завершився фінальний етап Кубка світу з сучасного п'ятиборства, де українці Вікторія Терещук і Павло Тимошенко посіли друге місце.




Столицю Чехії Прагу затоплює катастрофічна повінь. Під девізом "найгірше ще попереду" рятувальники споруджують дамби на березі Влтави, метро закривається через загрозу затоплення станцій.