Вт, 2024-03-19, 07:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Депутаты от "УДАРа" проверяют, кто привез в Васильков "молодчиков спортивного телосложения" .
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Скандальний журналіст Віталій Седюк, який без квитка потрапив на церемонію Grammy та вийшов на сцену, чекатиме на свій вирок ще місяць – суд знову відклав розгляд його справи.



3 червня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, удень гроза, вітер змінних напрямків, 3-8 м/з, удень під час грози пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуса.



Народний депутат Микола Катеринчук 1 червня оголосив голодування під стінами КМДА - доки Верховна Рада не призначить вибори мера Києва. Про це повідомляє прес-служба Європейської партії України.




Володарем "Золотого лева" серед національних павільйонів 55-ої Венеціанського бієнале став павільйон республіки Ангола.



У перший день літа на "Львів-Арені" відбувся концерт гурту "Океан Ельзи". Музиканти не виступали в місті 3 роки і через ажіотаж із квитками організаторам довелося розширювати фан-зону.



Увечері 30 травня фінал телевізійного шоу "Майбутня топ-модель Німеччини", що проходить під керівництвом Хейді Клум, був перерваний в результаті дій активісток жіночого руху FEMEN.




ЄС офіційно письмово звернувся до української сторони з пропозицією розпочати діалог про взаємодію України з Євразійською економічною радою.



США наклали санкції на дві українські авіакомпанії - "Українсько-середземноморські авіалінії" та "Авіалінії "Буковина" - за надання у лізинг та продаж літаків іранським авіакомпаніям Mahan Air та Iran Air.


У Сан-Франциско (США) суддя Сьюзен Ілстон винесла рішення, що зобов'язує корпорацію Google надавати на вимогу ФБР доступ до будь-якої конфіденційної інформації користувачів – до особистої пошти, даним кредиток, звітам про фінансові операції.




ДАІ звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.




Оргкомитет музыкальной российской премии «МУЗ-ТВ» презентовал лауреата особой категории «За вклад в развитие музыкальной индустрии».