Вт, 2024-03-19, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У п'ятницю, 7 червня, в результаті інтенсивних опадів, у Миколаєві та Очаківському районі сталося падіння дерев і часткове підтоплення присадибних ділянок та об'єктів інфраструктури.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Український боксер Павло Іщенко (до 60 кг) приніс Україні єдине золото чемпіонату Європи серед аматорів, перемігши у фінальному протистоянні білоруського спортсмена Вазгена Сафарянц.




9 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +26...+28 градусів.




Соратники заключенной Юлии Тимошенко готовы поддержать ее решение в вопросе выезда за границу.



Ритм и стиль жизни современных людей таков, что их глаза часто не выдерживают нагрузок. Именно поэтому количество людей с плохим зрением постоянно увеличивается.



У результаті стрілянини в каліфорнійському місті Санта-Моніка загинули (за уточненими даними) чотири особи, не рахуючи самого стрільця.



В современном мире уже трудно себе представить человека без мобильного телефона, а поэтому многие компании задумываются, как сделать смс рассылку важной информации своим клиентам, партнерам или работникам предприятия.




Микола Буценко (категорії до 56 кг) переміг свого опонента і вийшов у фінал, забезпечивши собі мінімум срібло.


Опозиція очікує у понеділок, 10 червня, на публічну позицію президента України Віктора Януковича з приводу його можливого виступу в парламенті зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище держави у 2013 році.



Збірна України сповна відігралася на Чорногорії, помстившись за домашню поразку. Команда Михайла Фоменка розгромила на виїзді лідера своєї групи кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2014 з рахунком 4:0.



7 червня о 13:00 до Служби порятунку «101» м. Херсона надійшло повідомлення про те, що на маршруті сполученням «Херсон-Калинівка» задимівся автобус «Еталон» з пасажирами.


У столиці готуються до подолання негоди та вже оголосили надзвичайну ситуацію.






Экологические службы проверят ситуацию с отходами ООО "Макаровская птицефабрика”, которая угрожает экологической безопасности Киева и области.