Вт, 2024-03-19, 11:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Китайський пілотований космічний корабель "Шеньчжоу-10" стартував з космодрому Цзюцюань з трьома тайконавтами на борту. Репортаж про старт транслювався в прямому ефірі державного телебачення Китаю.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



12 червня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, гроза, вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14..+16 градусів, вдень +23..+25 градусів.



И взрослые и дети знают, что основным источником витаминов и других полезных веществ, которые так необходимы нашему организму, являются овощи и фрукты.




На Кубку Європи з дзюдо, який пройшов у Таллінні (Естонія), українці завоювали дві нагороди. Так, у  ваговій категорії 100 кг тріумфував Артем Блошенко.


Вертоліт Януковича коштує 17 млн доларів, тоді як вартість вертольота канцлера Німеччини Ангели Меркель - 15 млн доларів, російського президента Володимира Путіна - 8,2 млн доларів, президента США Барака Обами - 6,4 млн доларів.




У Криму поблизу аеропорту "Сімферополь" у повітряному потоці виник смерч. За даними очевидців, це природне явище можна було спостерігати майже 15 хвилин.




Міжнародне рейтингове агентство S&P прогнозує зменшення до кінця 2013 року обсягу золотовалютних резервів Нацбанку до 20 млрд доларів і девальвацію гривні до 9 гривень за долар.




Український піаніст Вадим Холоденко переміг у 14-му міжнародному конкурсі піаністів імені Вана Кліберна.




Головними переможцями телевізійної премії МУЗ-ТВ. Перезавантаження за 2013 рік стали виконавці Ані Лорак та Діма Білан.


Поблизу села Гуселетово в Алтайському краї з'явиться перший і єдиний у світі музей гусака, які об'єднає близько 5 тисяч унікальних тематичних експонатів, присвячених цьому птаху.


У неділю, 9 червня, на Трухановому острові біля Пішохідного мосту, де влітку 2012 року розташовувався фан-кемпінг, відкрита паркова скульптура на честь шведських футбольних уболівальників.