Вт, 2024-03-19, 10:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



2 червня в Києві хмарно із проясненнями, місцями короткочасний дощ, гроза, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +21...+23 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Прага – У четвер у Москві відбулася презентація експертної доповіді одного з лідерів російської опозиції Бориса Нємцова на тему «Зимова Олімпіада в субтропіках: корупція і свавілля».


Поліція Ліона за відбитками вух визначила причетність 26-річного громадянина Грузії до приблизно 80 крадіжок зі зломом. Поліція повідомила, що в лютому 2013 року їй вдалося на місці злочину затримати злодія.



Росія реанімує раніше укладені контракти на постачання озброєнь і військової техніки до Сирії.До кінця року режим Асада отримає перші партії винищувачів МіГ-29М/М2 за контрактом від 2007 року.


Директора Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету міністрів України Юрія Євтєєва звинувачують у самочинному захопленні громадського пляжу, що належить територіальній громаді села Осещина Вишгородського району.




У Європейському Союзі мають намір вивчити документи, які підписує Україна з Митним союзом про подальшу співпрацю.



Народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський прогнозує на осінь соціальний вибух в Україні, зокрема, через ситуацію з призначенням виборів у Києві на 2015 рік.



Ватикан, що вперше бере участь у венеціанській арт-бієнале, представив сучасне трактування біблійної "Книги Буття" за допомогою інтерактивної інсталяції, чорно-білих фото і замороженого живопису у своєму проекті.




Как минимум два человека погибли и многие получили ранения различной степени тяжести в результате урагана, обрушившегося на Одессу в ночь на 1 июня.