Вт, 2024-03-19, 05:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Міністерстві культури України сподіваються, що генеральна конференція ЮНЕСКО ухвалить рішення про святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка на міжнародному рівні.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



22 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, у другій половині дня місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +30...+32 градуси.

 

Самый прибыльный и не требующий особых капиталовложений вид автосервиса – это шиномонтаж. В основном его доходность зависит от месторасположения.



Покупець має на меті одну з трьох цілей (або всі три відразу):1. заткнути журналістам рота перед президентськими виборами;2. відбілити власну репутацію;3. використати видання для вирішення питань, які не мають нічого спільного з медіабізнесом".




Львову знову довірили проведення матчу національної збірної з футболу із найслабшим суперником.




Игрок сделал две ставки в лотерейном киоске, который находится в Киеве на Подоле.



Египетские гражданские активисты, добивающиеся отставки президента страны Мухаммеда Мурси и проведения досрочных выборов, собрали в свою поддержку свыше 15 миллионов подписей.


"Настоящие болельщики "Динамо" поддерживают свой клуб вне зависимости от соперника и им нет необходимости доказывать свою верность в коммерческих турнирах".




В июле этого года Хорватия откроет пять визовых центров в городах Украины (Киев, Львов, Одесса, Донецк и Харьков).



Представник Німеччини на засіданні високопоставлених дипломатів Євросоюзу заблокував рішення про перехід до наступного етапу переговорів про вступ Туреччини до Євросоюзу.




Найкращий шлях для проведення чесних і прозорих виборів в Україні – це створення ТСК щодо виборчого законодавства та діяльності ЦВК.