Вт, 2024-03-19, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




11 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15..+17 градусів, удень +26..+28 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В городе Тихвин Ленинградской области вынесен приговор православному церковнослужителю, который признан виновным в педофилии.

 

Руководитель топового украинского информационного издания говорит, что ей накануне выгодно удалось купить деловой портфель хорошего качества и по выгодной цене, а все благодаря Интернету.




Представники парламентської більшості знайшли можливість почати роботу Верховної Ради в обхід вимог опозиції, яка заблокувала трибуну.



Протестувальники у Стамбулі кажуть, що й далі чинитимуть опір владі, яка вимагає припинити протести. Десятки тисяч учасників маніфестацій залишаються на площі Таксим і в парку Ґезі.



З фракції "Батьківщини" найближчим часом можуть вийти кілька депутатів. "Це люди, незадоволені керівництвом Ярсенія Яценюка, - сказало джерело в "Батьківщині".



У Мінську завершився чемпіонат Європи з боксу 2013 року. В активі оновленої української збірної по одній золотій і срібній медалі, а також три бронзові.



11 червня 2013 року о 13.00 відбудеться презентація нового каналу "hromadske.tv". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з ініціаторів проекту Мустафа Найєм.



На президентських виборах 2015 року може бути реалізований сценарій вибору наступника чинного глави держави Віктора Януковича з-поміж лідерів опозиції.