Вт, 2024-03-19, 11:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Видання VirtualTourist назвало Львів першим місцем, яке варто відвідати у Європі. Список топ-міст складено за наслідками голосування користувачів сайту мандрівників.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



27 червня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +28...+30 градусів.




Ограничения на импорт угля, на которых настаивают в Кабинете Министров, могут привести к остановке части металлургических предприятий.



Украина и Россия при вступлении в ВТО не приняли во внимание действующие технические стандарты в области авиации и не защитили внутренние законы о техническом регулировании.




После закрытия казино и салонов с игровыми автоматами украинцы так и не стали защищённее от соблазна играть на деньги. Доходное место пустым не бывает.




Российская ракета-носитель "Союз СТ-B" с четырьмя коммуникационными спутниками O3b Networks успешно стартовала с европейского космодрома Куру во Французской Гвиане.




Мер Полтави Олександр Мамай стурбований непроплатою міських платежів Держказначейством.




Минулого року,  фіксували понад 10 млн в'їздів до Росії громадян України. Їх зробили понад 3 млн осіб. Це п'ята частина усіх іноземців, що приїхали до Росії.



Уряд Німеччини 25 червня надіслав до Лондона офіційний запит у зв'язку з опублікованою раніше інформацією про проведену британськими спецслужбами програму стеження за електронною поштою і телефонними дзвінками.



Комітет у закордонних справах сенату Конгресу США на засіданні у вівторок, 25 червня, ухвалив резолюцію, в якій закликає владу України звільнити колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко.