Вт, 2024-03-19, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В голові колони активісти розгорнули великий національний стяг та вирушили до площі біля Хмельницької обласної державної адміністрації. Там запланований опозиційний мітинг та виступ опозиціонерів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 


10 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14... +16 градусів, удень +26... +28 градусів.

 


У прес-службі зазначили, що пожежа виникла в одному з кабінетів на п'ятому поверсі, горіло офісне обладнання.

 



Екзопланету, що нагадує Сатурн, астрономи знайшли в сузір'ї Волосся Вероніки.

 


Літак Як-52, який розбився біля аеродрому "Чайка", виконував ознайомлювальний політ.

 


У Стокгольмі відбулася церемонія одруження між шведською принцесою Мадлен і її обранцем, американцем британського походження Крісом О'Нілом.

 


Наразі площа територій та об'єктів природно-заповідного фонду (ПЗФ) складає майже 3 мільйона 651 тисяч га, що становить 6,05% усієї території України.

 


Три землетруси магнітудою від 5,0 до 5,6 сталися у суботу, 8 червня, на схід від міста Бургос в центральній філіппінській провінції Північний Суригао.

 

Руководитель известного танцевального ансамбля, известный балетмейстер, признался журналистам, что несмотря на то, что побывал у многих странах, на дня выгодно приобрел тур в Грецию для всей своей семьи.

 

Київський окружний адміністративний суд оприлюднив постанову за позовом Васильківської міської організації "УДАРу" про визнання дій Васильківської ТВК неправомірними та необхідності проведення повторних виборів мера.

 
Проведение переговоров стало возможным после того, как власти КНДР, ранее настаивавшие на контактах лишь на более высоком уровне, предложили провести рабочую встречу, а Южная Корея объявила о готовности устроить встречу на министерском уровне