Вт, 2024-03-19, 11:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



11 июля сотрудники налоговой милиции провели обыск в киевском офисе "Webmoney". В процессе обыска была изъята компьютерная техника, которая обеспечивала деятельность платежной системы.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У центрі Москви проходить акція опозиції під гаслом "За нашу і вашу свободу". О 13.00 колони почали рух проїжджою частиною вулиці Велика Якиманка.


10 червня комісія медиків німецької клініки "Шаріте" констатувала відсутність прогресу в лікуванні екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Лікар Карл Макс Айнхойпль не виключив, що для поліпшення стану її здоров'я необхідно буде вдатися до оперативного втручання.




Церемонія нагородження лауреатів літературно-мистецьких премій Ліги українських меценатів відбулася 11 червня у Національному музеї літератури України.



Логіка дій від місцевого голови ОДА ( Василь Ядуха– ред.) не дивна. Він сьогодні прославився тим, що його сім'я і близькі до нього люди масово беруть в оренду озера на території області.



13 червня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий дощ, удень помірний дощ, гроза, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.

 

ТДД-Компані є однією з найпотужніших фірм в Україні, що надає великий діапазон митних послуг не лише для корпорацій-учасників ЗЕД, а й для тих, хто щойно вирішив зайнятись зовнішньоекономічною діяльністю.




Янукович поки що не збирається розпускати парламент. Про це 11 червня заявив спікер Верховної Ради Володимир Рибак.



До наступления кризиса 2008 года на рынке недвижимости было все относительно хорошо. Цены на недвижимость постепенно поднимались вверх, причем практически каждую неделю.


У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва у рамках проекту, присвяченого творчості художника Никифора, відбудеться зустріч з письменником Петром Скрійкою (Краків, Польща).




Лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко вважає доцільним призупинити проведення акції опозиції "Вставай, Україно!" на літній період. Про це він заявив у вівторок, 11 червня.



Футболісти, які часто грають головою, доволі кепсько справляються з тестами на кмітливість і мають характерні ушкодження мозку, які раніше траплялися тільки у людей з травмами черепа.



11 червня о 13.00 галерея "Лавра" вщерть заповнена людьми. Відомі українські журналісти, більшість з яких - колишні співробітники телеканалу ТВі, презентують новий незалежний медіа-проект "Громадське.ТВ".



Україна готова до зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.



На сьогоднішньому засіданні Кабміну розглянуть питання про будівництво і розвиток в країні системи метрополітенів до 2020 року.



Недавня новина про розлучення Володимира і Людмили Путіних дала поживу для міркувань на кілька днів.



Найстаріший чоловік на планеті, японець Дзіроемон Кімура помер на 117-му році життя.