Вт, 2024-03-19, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Лідер "УДАРу" Віталій Кличко впевнений, за главою ВЕТЕК Сергієм Курченком стоять "всім відомі" люди.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

С года в год увеличивается число людей, которые хотят знать правила регистрации граждан РФ, а также количество иностранцев, ищущих работу в России.



Многие иностранцы, которые едут в Российскую Федерацию, в частности в Санкт-Петербург и Ленинградскую область, хорошо знают, как важно иметь все правильно оформленные документы.



У Севастополі радикально налаштовані городяни знесли садово-паркову композицію "Символ Доброти і Дитинства - Кульбаба", подаровану урядом Москви до 230 річниці міста і встановлену 15 червня.



Если вы решили немного вырваться из Украины и отдохнуть где-нибудь на море, но среди гор, тогда самым лучим решением будет приобрести выгодно авиабилеты онлайн с помощью ресурса svit.aero и отправится в авиапутешествие.



"Де ваша промисловість? - запитують російських керівників учасники Петербурзького міжнародного економічного форуму. - Ви можете виробляти прекрасні реактивні винищувачі, але що ще?"




23 червня в Києві очікується мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +29...+31 градус.





Єврогрупа ухвалила вчора рішення про прийом Латвії в зону євро з 1 січня 2014 року.




Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін висловив задоволення трансфером Джермейна Ленса.




Менеджер братів Кличко Бернд Бенте заявив, що вже немає розбіжностей між командою Володимира Кличка і командою Олександра Повєткіна.




Фінальний день чемпіонату Європи з фехтування в Загребі завершився для України бронзою шаблістів.




Керівництво компанії WebMoney через суд домагається розблокування рахунків своїх клієнтів. Про це заявив представник компанії Олексій Титов.




Грецька партія "Демократичні ліві" заявила про вихід з коаліційного уряду на тлі незатихаючого скандалу навколо державної телерадіокомпанії ERT.



У Севастополі у суботу, 22 червня, розпочалися навчання Військово-морських Сил Збройних Сил України і Чорноморського флоту Російської Федерації "Фарватер миру-2013".




Ціна газу, який Україна віднедавна закуповує у європейських трейдерів - на рівні 390 доларів за тисячу кубометрів - дійсно нижча від російської ціни на 130 доларів.



З 2 по 4 липня в Державному музеї авіації проходитиме фестиваль ретролітаків. Гостями музею будуть пілоти клубу "Air Squadron" з Великобританії, що прилетять до Києва на власних літаках.