Вт, 2024-03-19, 06:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Пловец Андрей Говоров выиграл серебро и бронзу на международном турнире по плаванию Trofeo Sette Colli, который завершился в Риме .
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У чернігівську глушину господарство, що виробляє справжнє органічне молоко, сметану, мʼясо, забилося не випадково.



Синоптики прогнозують, що вже в самому найближчому майбутньому жителі Центрального федерального округу Росії зможуть перепочити від проливних дощів, які неабияк залили населені пункти і залишили їх в тоннах води.

 

Известный актер признался журналистам, что это теперь он известный и богатый, а поэтому может себе позволить вместе с женой записываться на маникюр.




17 червня в Києві мінлива хмарність без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +27...+29 градусів.




Жителі Бразилії протестують проти проведення в країні Чемпіонату світу з футболу 2014 року, оскільки вважають, що він обходиться бюджету дуже дорого.



Майские исследования российских социологов показывают, что из-за финансовых затруднений родителей многие российские дети вынуждены будут провести летние каникулы дома.




На підземному аміакопроводі Горлівка-Лозова в Донецькій області стався свищ з витоком залишків аміаку.




Президент Єгипту Мохамед Мурсі заявив, що перервав відносини з владою в Дамаску і закликав ліванський рух "Хезболла" не втручатися в справи Сирії.




В Адміністрації Президента планують збільшити держзамовлення на підготовку сімейних лікарів у 2013 році.




Известная модельерка в беседе с журналистами призналась, что часто использует скидочные купоны на различные товары, которые выгодно получает на специализированном сайте darimskidki.com.




Лікарі з німецької клініки "Шаріте" відвідували Тимошенко на початку тижня. Вони рекомендували їй продовжити стаціонарне лікування.



Турецькі демонстранти відмовляються залишати розташований у центрі Стамбула парк Гезі, незважаючи на обіцянки прем'єр-міністра призупинити його реконструкцію.



Візит лідера французьких націоналістів Марін Ле Пен проходить у Криму в атмосфері повної закритості.



Европейский транспортный корабль ATV-4 "Альберт Эйнштейн" пристыковался к российскому сегменту Международной космической станции.



Качественное образование — залог успеха в жизни, если вы так думаете, то непременно ищете для своего ребенка возможность учится за границей.