Вт, 2024-03-19, 07:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Каждому известно, что купить хороший нож всегда было задачей не из простых. Не нужно покупать дешевые ножи: некачественные приборы плохо режут, требуют постоянного затачивания, затрудняя этим процессы приготовления еды.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Опозиція вирішила блокувати трибуну доти, доки президент Янукович не відзвітує особисто у парламенті. Про це повідомив депутат від "Батьківщини" Леонід Ємець.



Еда является самой большой жизненной необходимостью после воды. В настоящее время пища оказывает основное влияние на  человека. Она дает нам энергию, силу, развитие.




7 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +25...+27 градусів.



В последние годы все большее количество бизнесменов Европы, но не только стран Европейского Союза, но и Украины, а также Российской Федерации пытаются организовать
импорт из Китая различной дешевой продукции


У Верховній Раді оголошено перерву на вимогу опозиційних фракцій. Перед цим опозиційні депутати знесли на трибуну і до президії всі примірники послання президента до Верховної Ради, яке надійшло до нардепів у четвер, 6 червня.




Рецесія економіки призвела до падіння доходів держбюджету, і з кожним місяцем скорочення податкових платежів стає все очевидніше.




Керівництво адмінбудинками управління справами апарату Верховної Ради уклало угоду з ТОВ "ТД "Світлотехніка" на постачання лампочок на 169 тис гривень.




Пакистанський парламент затвердив Наваза Шаріфа на посаді прем'єр-міністра країни. Шаріф стає прем'єром втретє - безпрецедентний для Пакистану випадок.




Кабмін має намір внести зміни до постанови №992, які передбачають запровадження спецзбору з імпортерів та виробників техніки.




Уряд розглянув у середу 5 червня проект меморандуму про порозуміння між Кабміном та підприємствами гірничо-металургійного комплексу.


У середу, 5 червня, у Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, на якому були затверджені міста і стадіони для проведення чотирьох домашніх матчів національної збірної України в 2013 році.



Извечный вопрос: книга или экранизация? В современном мире не так-то просто найти ответ на этот вопрос. Сегодня книга и кино настолько переплелись, что не редки случаи, когда книги пишутся по фильму, а не наоборот.


Одним из следствий большевистской оккупации Западной Украины в 1939 году стала ликвидация кредитных обществ и касс взаимопомощи, в которых хранили сбережения местные крестьяне. И в дальнейшем это немало способствовало росту рядов УПА.




ЕС считает, что решение Европейского суда по правам человека дает хорошую возможность для решения проблемы заключенной экс-премьера Юлии Тимошенко.