Вт, 2024-03-19, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





У 2012-2013 навчальному році в Україні навчалось 49 тис. 44 студентів-іноземців.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Известный писатель рассказал журналистам, что когда была нужна резина Гудиер на свой автомобиль, то он ее выгодно приобрел с помощью интернете-магазина mvo.ru.




68% украинцев не планируют отдыхать, а количество тех, кто не имеет возможности уехать, составляет 21%.



После того, как нашей редакцией была куплена качественная соковыжималка Zelmer по выгодной цене с помощью сайта foxtrot.com.ua, было решено пригласить на интервью психолога, чтобы поговорить о воспитание детей.


Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що стан здоров'я його підзахисної різко погіршився і він має намір звертатися до німецьких лікарів з проханням терміново прибути в Україну для проведення комплексного обстеження.




Юрій Луценко закликав "Батьківщину" позбавитися від тушок і добитися звільнення лідера партії Юлії Тимошенко. Про це він заявив у зверненні до делегатів об'єднавчого з'їзду ВО "Батьківщина".



Багато українців вже добре знають, що вигідно придбати металочерепицю можна завдяки інтернет-магазину компанії "Дах-ІФ”, який в Інтернеті знаходитися за адресою dah-if.com.ua.



16 червня в Києві мінлива хмарність, уночі й вранці місцями короткочасний дощ, місцями грози, удень без опадів, вітер змінний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +29...+31 градус.





Більше 70 офіцерів армії Сирії з сім'ями перетнули кордон з Туреччиною і попросили політичного притулку.





Інтернет-гігант Google заблокував акаунт міністерства закордонних справ Росії на відеохостингу YouTube.




Працівники данського супермаркету в місті Орхус виявили серед коробок з бананами фрукти з сюрпризом: вони були нашпиговані кокаїном на загальну суму майже 20 млн доларів.



Об'єднавчий з'їзд "Батьківщини" розпочався у суботу, 15 червня, в Києві на Михайлівській площі. Він почався з виконання гімну України. На з'їзді присутні народні депутати, Арсеній Яценюк, Борис Тарасюк, Сергій Соболєв, представники духовенства.




Національний банк створив робочу групу для розробки регулятивних заходів з детінізації українського ринку Forex.



У Києві 14 і 15 червня відбудеться "Фестиваль Вогню", у якому візьмуть участі театри й виконавці циркового та вогненного мистецтва зі Швейцарії, Франції, Угорщини, Німеччини та країн СНД.

Наблюдатели от Европейского парламента - экс-президент Польши Александр Квасьневский и бывший президент ЕП Пэт Кокс - приехали в центральную клиническую больницу №5 "Укрзализныци" (Харьков), где проходит курс лечения экс-премьер Юлия Тимошенко.

Ламинат: его класс подобрать мы вам поможем

 

В наше время большинство жителей столицы Украины хорошенько знают, что в Киеве выгодно приобрести ламинат можно с помощью онлайн-магазина. В то же время, не все знают, что существует несколько классов ламинатов