Вт, 2024-03-19, 06:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Станом на 10 червня сума заборгованості із зарплати працівникам вугільної галузі сягає 96,2 млн гривень, або майже 10% загального боргу по країні.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Уночі проти середи, 19 червня, внаслідок несприятливих погодних умов (дощ і шквалисті пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлено 141 населений пункт (н.п.) у чотирьох областях.


20 червня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +26...+28 градусів.




Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок підтверджує, що не має наміру брати участь у зустрічі лідерів фракцій з президентом України Віктором Януковичем, і називає запланований захід фарсом.




Перша зустріч відбудеться в найближчі дні в столиці Катару Досі, де, як очікується, таліби відкриють своє офіційне представництво.




Кількість вимушених переселенців у світі за 2012 рік досягла майже 45,2 млн людей. Це максимальний показник за останні 18 років.



Мер Монреаля Майкл Епплбаум, якого звинуватили у шахрайстві та корупції, подав у відставку. "Не можна виконувати обов'язки мера і водночас захищати себе від висунутих звинувачень.




Державний бюджет 2012 року повністю не виконано як по доходам, так і по видатках. Про це на засіданні парламенту сказав голова Рахункової палати Роман Магута.




Мери столиць семи штатів Бразилії у вівторок, 18 червня, оголосили про зниження цін на проїзд в автобусах, через підвищення яких у країні почалися протести.



18 червня консорціум експертів, які фінансуються фондом "Відродження", представив результати моніторингу виконання Україною вимог Євросоюзу, необхідних для підписання Угоди про асоціацію.