Вт, 2024-03-19, 08:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Народний депутат фракції "Батьківщина" Андрій Павловський заявляє, що опозиція очікує відповіді від влади щодо пропозиції екс-прем'єра Юлії Тимошенко провести національний круглий стіл задля підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Известная поэтесса рассказала журналистам, что когда ей нужна была качественная кофеварка Одесса по выгодной цене, то ей удалось приобрести ее с помощью сайта odessa.foxtrot.com.ua. В то же время, журналисты задали ей также вопросы, относительно ее творчества.



Во время интервью эксперт по литературным вопросам призналась журналистам, что частенько любит в онлайн-кинотеатре Tvoekino фильмы онлайн бесплатно смотреть.



Інженери з Університету Північної Кароліни придумали, як управляти мадагаскарськими тарганами, стежачи за їхніми рухами за допомогою ігрового контролера Kinect.



Руководитель популярного издательства рассказала, что в последние годы делает ставку на Интернет, а поэтому очень рада, что каталог интернет магазинов г Руза всегда можно найти на сайте pokupkivinternete.ru.



42% українців вважають, що вступ до Європейського Союзу має бути головним інтеграційним напрямом України. Про це свідчать дані дослідження, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" .





28 червня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +28...+30 градусів.

 

Вождів індіанських племен, які в середу прибули в Україну для зустрічі з Віктором Януковичем, на державному рівні ніхто не запрошував.

 

 

 
О том, каких книг не хватает украинским детям, о реакции на законопроекты в издательской отрасли и о причинах кризиса украинского общества рассказала в интервью.



По мнению экс-министра внутренних дел, Тимошенко является оптимальным кандидатом в президенты, и конституция ей не запрещает выдвигать свою кандидатуру на выборах 2015 года.



У Києві завершився чемпіонат України з шахів, що проходив у столиці з 15 по 26 червня. За підсумками завершального туру найсильнішим гросмейстером країни став Юрій Криворучко.


Три українські прем'єри покажуть у позаконкурсній програмі Одеського кінофестивалю - перший в Україні 3D-хоррор "Синевир", кримінальну комедію Любомира Левицького "Ломбард", а також документальну короткометражку "Табір" Олександра Балагури.




На початку місяця співвласників видавництва "Факт" засудили на 6 років за шахрайство.




За чотири роки жителька Чернігівської області продала в трудове рабство близько 150 українців.



Угода про асоціацію з ЄС — це стратегічний та цивілізаційний вибір України, можливість перетворення її в сучасну демократичну державу з розвинутою економікою та високими соціальними стандартами.


Вихід на літній відпочинок традиційно супроводжується підвищеною небезпекою для одеситів і гостей міста через надмірну активність кліщів – небезпечні паразити підстерігають людей не тільки за містом, а й у парках, скверах і на схилах.




З 1 липня 2013 року функції реєстрації юросіб та фізичних осіб-підприємців перейдуть від місцевої влади до Укрдержреєстру.


Український тенісист Сергій Стаховський став автором головної сенсації турніру Уїмблдону. 26 червня у матчі другого раунду киянин обіграв семиразового чемпіона Уімблдону, 17-тикратного переможця турнірів Великого Шолома швейцарця Роджера Федерера