Вт, 2024-03-19, 04:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Азовському морі "кипить" метан. Берег біля дитячого оздоровчого табору "Космос", що в селищі Юріївка
, місцеві жителі інакше як мертвою зоною або проклятим місцем не називають.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Києві в ніч з 29 на 30 червня відбувся концерт Depeche Mode у рамках їх світового туру на підтримку альбому "Delta Machine". Турне стартувало у травні у Франції і триватиме до лютого 2014 року.



Всесвітня боксерська асоціація (WBA) дала добро на підписання контракту на бій між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним, умови якого сторони обох боксерів узгодили ще декілька днів тому.




Королівська гробниця, наповнена срібними й золотими прикрасами, а також скелетами десятків людей, принесених у жертву, виявлена в Перу.



Близько 2,1 млн жителів провінцій Цзянсі, Хунань і Чжецзян, розташованих на південь від басейну річки Янцзи, постраждали від проливних дощів, які тривають протягом декількох днів.




Більше 22 млн людей підписали петицію із закликом до відставки президента Єгипту Мухаммеда Мурсі.




Лише за останні півроку тендери державних закупівель вигравали найближчі родичі високопосадовців України.



Турецька школярка Еліф Білгін винайшла спосіб виробництва з бананової шкірки біопластика, який міг би замінити традиційний пластик, що є продуктом нафтохімії.




Агентство Bloomberg склало рейтинг країн за ступенем аморальності їхніх жителів, українці посіли 13 місце.




1 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +22...+24 градуси.