Вт, 2024-03-19, 04:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Автобусів з людьми, які прямували на акцію "Вставай, Україно!", не пускали до Миколаєва, у день проведення акції "Вставай, Україно!" в Миколаєві знято з рейсів автобуси, які їздять за маршрутом Нова Одеса – Миколаїв.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

преобразователь частоты

 


Далеко не секрет, что в 21 веке, все сферы мировой промышленности держатся на асинхронном электрическом двигателе с короткозамкнутым ротором – машине переменного тока, которая преобразует электрическую энергию в механическую.





Основними перешкодами для інвестування в Україну є корупція і несправедливі підходи до ведення бізнесу.




Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган 13 червня висунув ультиматум людям, які протестують проти його правління в стамбульському парку Гезі.




Більше половини жінок України (58%) замислювались про розлучення. Про це свідчать результати Всеукраїнського соціологічного дослідження "Фактор сімейного щастя".



Сильный шторм, обрушившийся в четверг на Чикаго, оставил без электричества почти 25 тысяч человек и привел к отмене 400 авиарейсов в международном аэропорту О`Хара.




14 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, вдень +27...+29 градусів.


Як повідомляє урядова комісія, в майбутньому народні обранці отримуватимуть по 75 тис. дол. на рік, а також надбавки до майбутньої пенсії і дозвіл на автомобіль представницького класу.




На озброєння армії США надійдуть безшумні електричні мотоцикли, спеціально розроблені для нічних операцій.




Турецька провладна Партія справедливості і розвитку заявила, що готова розглянути можливість референдуму в Стамбулі з питання реконструкції парку Гезі.



У суботу, 15 червня, "Батьківщина", "Фронт Змін", "Реформи і порядок" та "Народна самооборона" стануть єдиною партією "Батьківщина", а Арсеній Яценюк - її фактичним лідером.




ЮНЕСКО відібрало два українських об'єкти, які можуть увійти до списку всесвітньої спадщини.