Вт, 2024-03-19, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




«Это просто недоразумение», – говорят о конфликте налоговой и WebMoney в российском представительстве этой компании.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




До списку Всесвітньої спадщини Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) внесена ще одна українська номінація - Херсонес Таврійський.




24 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +29...+31 градус.




У Києві працівник банку за підробленими документами оформлював кредити на коштовну техніку.




Нардеп від "Батьківщини", голова комітету з питань науки і освіти Лілія Гриневич заявляє, що проект постанови Кабміну передбачає істотне погіршення оплати праці в галузі освіти.




Голова фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Арсеній Яценюк 23-26 червня відвідає з робочим візитом Вашингтон (США).




Жители Воронежской области выступили против добычи медно-кобальтово-никелевых месторождений. С коктейлем Молотова в руках.




Пока украинцы строят новые дороги и развязки, ориентируясь на растущее количество машин, Европа поддерживает желающих сменить четыре колеса на два.




Пожежа почалася за межами порту. Неподалік від нього загорілася трава, однак невдовзі вогонь перекинувся і на склади поряд з прохідною.




Українські християни східного обряду в неділю, 23 червня, святкують Трійцю. Це рівно 50-й день після Великодня, що корінням сягає старозавітного свята П'ятдесятниці.