Пт, 2024-04-26, 13:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:36
Себе Фаріон назвала козою, а Вєрку Сердючку - дегенераткою
Інші останні Культурні новини
13 червня в Одесі нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон представила три своїх книги. Відповідаючи на запитання з залу, Фаріон сказала: "Коли мене намагалися не пустити, я, як та коза-дереза, вже забралася і сиділа тут".

Зазначимо, що, як з'ясувалося, Фаріон приїхала заздалегідь, і, коли "антифашисти" говорили, що не пустять її, зробити це було вже неможливо, повідомляє Полеміка.

Отож спроба одеських "антифашистів" не пустити Фаріон у будівлю Одеського культурного центру і зірвати захід не увінчалася успіхом. Також їм не вдалося зірвати її виступ за допомогою мегафона і записів маршів.

Зрештою спілкування народної депутатки з одеситами тривало більше двох годин. Зал, розрахований на 500 осіб, був заповнений на 90%.

Відповідаючи на запитання із залу: "Можливо, варто боротися зі своїми супротивниками так, як боролися проти Райху союзники з антигітлерівської коаліції?", Фаріон сказала: "Я дуже вдячна що ви сказали "Райх", а не "Рейх" (так у сучасних словниках української мови - ред.). По-моєму, це говорив Черчілль або якийсь інший англієць: чим мати таких союзників, іноді краще зовсім їх не мати".

При цьому Фаріон неодноразово заявляла, що націоналізм - це не політика, а закон природи, і тому ті, хто заперечує націоналізм, йдуть проти природи. Водночас як нинішня євроінтеграція України поєднується з подібними законами природи, вона не уточнила, зауважує репортер.

Політик також не оминула своєю увагою і українську естраду, назвавши Вєрку Сердючку "образом малоросійської дегенерації".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: Вєрку Сердючку, Фаріон, коза, дегенератка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]