Пт, 2024-03-29, 11:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міжнародний валютний фонд (МВФ) не може взяти наразі участь у наданні допомоги Греції, оскільки вона не відповідає необхідним критеріям для видачі нових позик. У Греції занадто високий рівень боргу і Афіни не стримали колишні обіцянки щодо проведення реформ.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-07-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Украина ежегодно теряет около 50 млрд гривен из-за коррупции в государственных закупках. Об этом в интервью "5 каналу" заявил заместитель министра экономического развития и торговли Украины Максим Нефедов.


 

 

Украинцы Юлия Прокопчук и Александр Горшковозов завоевали второе место в командных соревнованиях прыгунов в воду в рамках Чемпионата мира.
 


 

Один из крупнейших и известнейших польских предпринимателей Ян Кульчик умер в возрасте 65 лет. Об этом проинформировала пресс-секретарь его компании Kulczyk Holding S. A. Марта Высоцкая-Антонсен.


 

Президент ФФУ народный депутат Андрей Павелко рассчитывает на успешное прохождение в Верховной Раде законопроекта № 2243а о предотвращении влияния на результаты официальных спортивных соревнований коррупционных правонарушений.


 

У вівторок, 28 липня президент України підписав Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування податку на додану вартість" №643-VIII.


 

Українські товари за кілька років освоять ринок Європейського Союзу завдяки початку дії зони вільної торгівлі. Про це президент України Петро Порошенко сказав під час урочистостей з нагоди 150-річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького у Львові.


 

Кабінет міністрів України ухвалив протокольне рішення про персональну відповідальність керівництва Одеської, Харківської, Чернівецької та Закарпатської областей за низькі показники призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.


 

15-16 серпня в Києві відбудеться фестиваль американської культури #USAinUA, де гості зможуть скуштувати традиційні страви американської кухні, послухати і станцювати кантрі, рок-н-рол і джаз, а також подивитися на ретро-автомобілі.


 

Протягом минулої ночі в зоні антитерористичної операції противник продовжував порушувати режим тиші із використанням забороненого озброєння практично уздовж усієї лінії розмежування.