Пт, 2024-03-29, 00:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Как сообщает пресс-служба МИД Украины, соответствующее письмо Климкину Могерини направила во вторник, 21 июля, в ответ на его обращение от 16 июля к главам МИД стран ЕС, Большой семерки и руководству международных организаций.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-07-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Премьер-министр Арсений Яценюк принял участие в открытии Главного управления патрульной полиции Киева, в котором будут предоставляться услуги по обслуживанию граждан.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розраховує, що Рада директорів Міжнародного валютного фонду (МВФ) на своєму засіданні, проведення якого очікується 31 липня, ухвалить рішення про виділення Україні чергового траншу в розмірі 1,7 млрд дол.


 

Міністерство фінансів України за підсумками планового первинного розміщення валютних облігацій внутрішньої держпозики (ОВДП) на аукціоні у вівторок, 21 липня, привернуло 205,145млн доларів на 12 місяців за середньозваженою ставкою 8,79% річних.


 

Можливий технічний дефолт за зовнішнім держборгом, який може бути оголошений після переговорів з кредиторами про проведення часткової реструктуризації українських боргів, ніяк не вплине на перспективи приватних інвестицій в Україну.


 

Європейська Комісія в середу виділила 600 млн євро для України у рамках нової програми макрофінансової допомоги, повідомляє представництво ЄС в Україні.


 

Кабінет міністрів України відсторонив Ігоря Лікарчука від виконання обов'язків директора Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) на час проведення розслідування за підозрами про факти порушень в центрі.


 

Тенденцією останніх днів залишається посилення концентрації живої сили та важкої військової техніки противника на ключових ділянках фронту – йдеться, перш за все, про Вуглегірськ, північну частину Горлівки і західні райони Донецька.


 

В конце августа новая патрульная полиция выйдет на улицы Одессы. Почти 400 курсантов в настоящее время завершают подготовку в университете внутренних дел. На тренировках будущих блюстителей порядка побывал заместитель госсекретаря США Уилл Браунфилд.