Пт, 2024-03-29, 07:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Ініціативна група громадського руху "Ні грабунку!", яка вже понад десять днів проводить у центрі Єревана масові акції протесту проти підвищення тарифів на електроенергію, повідомила про розробку нових методів боротьби.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-07-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна вже наступного року зможе купувати через міжнародні організації 100% медичних препаратів. Таку думку висловив Олександр Квіташвілі, який 2 липня подав у відставку з поста міністра охорони здоров'я України.


 

Второй наградой пополнилась копилка студенческой команды Украины на XXVIII Всемирной летней Универсиаде, что проходит в Кванджу (Республика Корея).


 

В Одессе прошли торжества по случаю Дня Военно-Морских Сил Вооруженных Сил Украины. Мероприятия начались выполнением ритуала поднятия на кораблях военно-морского флага и флагов расцвечивания.


 

О вреде сигарет не знает наверно только очень ленивый, есть много поговорок, вроде, что "капля никотина убивает лошадь". Тем не менее, не каждый курящий человек может запросто отказаться от сигарет.


 

Україна завоювала першу нагороду на XXVIII Всесвітній літній Універсіаді у Кванджу (Республіка Корея). Золоту медаль виграв плавець Сергій Фролов.


 

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що штаб Військово-морських сил Збройних сил України буде розміщений в Одесі, в будівлі Будинку профспілок.


 

За минулу добу в зоні АТО загинули 5 українських військових, 10 зазнали поранень. Про це сьогодні, 5 липня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Еще неделю назад большинство греков готовы были проститься с еврозоной. Сейчас задумались. В день референдума, когда их решили спросить, хотите ли вы, чтобы ваша страна возвращала долги — мнения разделились поровну.


 

Президент України Петро Порошенко висловив привітання на честь річниці успішного звільнення Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки від окупації бойовиків, повідомила прес-служба глави держави в неділю вранці, 5 липня.