Чт, 2024-04-18, 23:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Служба безпеки України закликає учасників збройного зіткнення в Мукачеві здатися і обіцяє об'єктивне розслідування, в іншому випадку буде змушена вжити заходів у встановленому законом порядку.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У ніч на 11 липня 2014 року з установок "Град" російськими найманцями були обстріляні позиції українських прикордонників і військовослужбовців у складі груп підрозділів 24-ї механізованої, 72-ї механізованої і 79-ї аеромобільної бригад.


 

14 июля два лучших клуба Украины разыграют между собой Суперкубок страны. Начало встречи в 21:00. Те болельщики, у которых не получится приехать в Одессу поболеть за "Динамо" или "Шахтер", смогут насладиться прямой телетрансляцией встречи.


 

Об этом 10 июля 2015 года сообщил шеф патрульной полиции Киева, майор Александр Фацевич сегодня на заседании коллегии МВД с участием президента Петра Порошенко и премьер-министра Арсения Яценюка.


 

Новопризначений посол України у США Валерій Чалий заявляє, що за підтримку дій терористів у зв`язку зі збиттям у липні 2014 року над Донецькою областю літака малайзійських авіаліній MH17 наслідки для Росії будуть величезними.


 

10 липня в Дубровнику (Хорватія) Україна і 14 країн Європейського Союзу, Енергетичного співтовариства підписали Меморандум про інтеграцію газового ринку і диверсифікації джерел постачання газу, повідомляється на сайті Єврокомісії.


 

24-річна полтавчанка Марія Лівер виграла золоту медаль у плаванні брасом на 50 м на Універсіаді у Республіці Корея. Результат української плавчині - 30,73 секунди.


 

Військові багатонаціональні навчання "Сейбер Гардіан/Репід Трайдент (Saber Guardian/Rapid Triden) - 2015" пройдуть на Яворівському полігоні з 20 по 31 липня. Про це  на брифінгу повідомив заступник міністра оборони з питань європейської інтеграції Ігор Долгов.