Чт, 2024-03-28, 21:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Інтерпол видалив із рубрики розшукуваних файл з даними Віктора Януковича. Файл, де раніше були дані Януковича, на сайті Інтерполу тепер порожній.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-07-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Проведення спецоперації правоохоронними органами в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) не спричинить негативних наслідків для вступної кампанії поточного року, стверджують у Міністерстві освіти і науки України.


 

Правоохоронці Чернігівщини звернулися до всіх учасників виборчого процесу у 205-му виборчому окрузі з вимогою припинити підкуп виборців і діяти строго в рамках закону та здорового глузду.


 

21 липня у Північно-Кавказькому окружному військовому суді у Ростові-на-Дону (РФ) розпочнеться засідання по суті справу Олега Сенцова та Олександра Кольченка. Про це розповів "Укрінформу" адвокат Сенцова Дмитро Дінзе.

 


 

Цього року у вересні Маріуполь прийме всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики "Червона рута". Про це заявив виконавчий директор фестивалю Мирослав Мельник.


 

Генеральний прокурор України Віктор Шокін заявляє, що у нього є всі підстави вважати, що його можуть фізично усунути. Про це він сказав сьогодні, 21 липня, на брифінгу в Києві.


 

Верховный суд определил юридический статус пенсий в Украине. В частности, ВСУ постановил, что после зачисления денег на счет пенсионера они автоматически становятся банковским вкладом.


 

Новый Трудовой кодекс в Украине могут принять уже осенью. Об этом сообщил министр соцполитики Павел Розенко. Сейчас проект на рассмотрении депутатов, а профильный комитет Рады его уже одобрил и порекомендовал принять за основу.


 

Украина рассчитывает к сентябрю получить средства от международных финансовых организаций на закупку природного газа для закачки в подземные хранилища. Об этом сказал министр энергетики  Украины Владимир Демчишин.


 

Протягом 20 липня позиції сил АТО понад 60 разів обстріляли російсько-терористичні війська, 11 разів застосували 152- та 122-мм артилерію, 19 разів - 120-мм міномети, тричі – танки.