Чт, 2024-03-28, 15:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Щойно закінчили опитування керівника політичного крила "Правого Сектора" в Закарпатті Олександра Сачка. І почали допит народного депутата Михайла Ланя.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На контрольно-пропускному пункті "Бугас" на трасі Донецьк-Маріуполь мобільна група у складі співробітників СБУ, міліції, митників та прикордонників зупинила вантажний автомобіль.


 

Фільм "Чоловіча робота" режисера Марини Степанської визнаний кращою короткометражною стрічкою національної конкурсної програми на 6-му Одеському міжнародному кінофестивалі.


 

За добу, що минула, у зоні АТО загинув один військовослужбовець, ще 5 бійців дістали поранень. Про це на брифінгу сьогодні, 18 липня, повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Новий член команди голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, відомий російський опозиціонер та економіст із західною освітою Марія Гайдар, донька покійного творця ринкової економіки в РФ Єгора Гайдара, окреслила ряд першорядних завдань.


 

Концерт-реквием в честь памяти жертв авиакатастрофы малазийского Боинга проходит в пятницу, 17 июля, в день годовщины, в Киеве. Данное мероприятие проходит в Национальном доме органной и камерной музыки Украины.


 

Пророссийские боевики утром в субботу, 18 липня, снова обстреливают жилые кварталы города Авдеевки Донецкой области. Погибли двое мирных жителей.


 

Верховная Рада приняла Закон "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно порядка перемещения товаров в район или из района проведения антитеррористической операции" (№ 2109а), внесенный президентом Украины.


 

Правительство Украины ожидает окончания процесса переговоров о передаче нескольких таможен в управление британской компании, заявил в ходе Часа вопросов к правительству премьер министр Украины Арсений Яценюк.


 

Бійці полку "Дніпро-1" знищили мінометну батарею та дві казарми бойовиків поблизу Донецька. Про це повідомляє прес-служба полку на своїй сторінці у Facebook.