Пт, 2024-03-29, 09:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Цього року до суду направлено 5 обвинувальних актів у кримінальних процесах у скоєнні кримінальних корупційних правопорушень стосовно 7 осіб.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Калі (Колумбія) завершився Чемпіонат світу з легкої атлетики серед юнаків і дівчат, де збірна України завоювала 5 медалей і посіла 11-е місце у загальнокомандному заліку.


 

Польша и Нидерланды инициируют создание русскоязычного телеканала для противодействия российской пропаганде. Об этом сегодня, 20 июля, заявил глава МИД Польши Гжегож Схетына в Брюсселе перед началом заседания Совета ЕС.


 

Певец Андрей Макаревич записал совместную песню с группой "Гайдамаки". Она называется "Только любовь оставит тебя живым" и является ответом артистов на события в Украине.


 

После заключения на прошлой неделе соглашения о спасительном срочном кредите, правительство Греции постановило погасить свои долги перед кредиторами на общую сумму около 6,8 миллиардов евро (7,4 миллиарда долларов).


 

У понеділок, 20 липня, в Яворівському районі Львівської області стартують масштабні міжнародні військові навчання Saber Guardian, або Rapid Trident-2015, із залученням близько 2 тисяч військових з 18 країн. Про це повідомляє Міністерство оборони України.


 

  За результатами січня-квітня цього року український експорт до країн ЄС впав на 34,4% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, однак вже найближчими місяцями очікується відновлення експорту до Європи.


 

 

Україна вже два тижні не використовує газ з Російської Федерації: наповнює сховища газом зі Словаччини, а також користується власним видобутком.


 

 

Российские исполнители Юрий Шевчук и Вячеслав Бутусов приняли участие в записи композиции группы "Сонце-Хмари" и спели на украинском.


 

 

Ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, російсько-терористичні війська продовжують обстріли позицій сил АТО.