Сб, 2024-04-20, 18:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард сподівається, що Україні не доведеться запроваджувати мораторій на зовнішні виплати, але зазначає, що Фонд має механізми співпраці з такими країнами.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

29 июля в финале в прыжках в высоту среди мужчин украинец Дмитрий Никитин стал чемпионом XIII Европейского Юношеского Олимпийского Фестиваля в Тбилиси, сообщает пресс-служба НОК Украины.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк виступає за переговори з європейською стороною про збільшення квот для української продукції в рамках дії Зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.


 

 

Україна зробила кредиторам нову пропозицію щодо реструктуризації боргів і чекає відповіді на неї. Про це повідомила міністр фінансів Наталія Яресько.


 

У Києві відбулося жеребкування матчів 1/16 фіналу Кубка України з футболу, за підсумками якого своїх суперників дізналися команди Прем`єр-ліги, що стартують у кубковому турнірі саме з цього етапу. Про це повідомляє офіційний сайт турніру.


 

Обстановка в зоні проведення АТО залишається складною, бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських військових з важкого озброєння. Про це заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.


 

Українська тенісистка Катерина Бондаренко успішно стартувала на турнірі Baku Cup з призовим фондом 250 тисяч доларів. У матчі першого кола українка розгромила росіянку.


 

Культова українська письменниця Ліна Костенко готує вихід нової художньо-історичної книги про деградацію Російської імперії. Про це повідомила донька письменниці Оксана Пахльовська.


 

Приговор российского суда по делу украинской героини Надежды Савченко уже написан и согласован, и он максимально жесткий. Такую убежденность высказал адвокат украинки Илья Новиков на брифинге в Киеве.


 

Минула доба відзначилася активністю російсько-терористичних військ. Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, протягом минулої доби зафіксовано понад 80 обстрілів позицій сил АТО.