Пт, 2024-03-29, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в середу під час презентації зразків форменого одягу нової патрульної служби назвав міста, в яких патрульна служба почне роботу в першу чергу.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-07-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада ратифікувала Меморандум між урядом України та НАТО стосовно співпраці з питань консультацій, управління, зв’язку, розвідки, спостереження та рекогносцировки в рамках програми "Партнерство заради миру".


 

Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради подання про призначення Василя Грицака головою СБУ. Згідно з інформацією на офіційному сайті ВР, подання зареєстровано сьогодні, 1 липня.


 

Європейський Союз виділяє Україні новий пакет гуманітарної допомоги на суму 15 млн євро. Відповідне рішення оприлюднив у рамках візиту в Україну єврокомісар з питань гуманітарної допомоги та кризового управління Христос Стіліанідес, повідомляє Єврокомісія.


 

Парламент вніс зміни до закону про касові апарати. За прийняття законопроекту 1088 проголосували 248 народних депутатів. Цими змінами Рада звільнила від обов’язкового застосування касових апаратів тих підприємців, чиї прибутки не перевищують 1 млн гривень.


 

Влада Греції погодилася прийняти умови міжнародних кредиторів - посилання на лист прем'єр-міністра Греції Алексіса Ципраса, який він відправив главам Єврокомісії, Міжнародного валютного фонду (МВФ) і Європейського центрального банку (ЄЦБ) у вівторок, 30 червня.


 

 

Решив приобрести мебель и придя в специализированный магазин, мы невольно задаёмся вопросом, а из чего сделано то или иное изделие.


 

Фінляндія не пустила спікера Держдуми РФ Сергія Наришкіна на засідання Парламентської асамблеї ОБСЄ. Про це повідомив представник фінського МЗС Веса Хяккінен.


 

При прокладке трубопроводов часто надо менять направление труб в горизонтальном или вертикальном направлении, или надо соединить две трубы в одну.


 

 30 червня завершується термін дії додаткової угоди між НАК "Нафтогаз України" та ВАТ "Газпром", а умови подальшого постачання російського газу в Україну не були узгоджені під час тристоронніх переговорів сьогодні у Відні, "Нафтогаз" припиняє закупівлю газу в російської компанії.


 

Россия решила из государственного бюджета профинансировать шесть клубов чемпионата Крыма из восьми. Финансовую помощь России получат "Евпатория", "Кафа", ялтинский "Рубин", "Титан", "Бахчисарай" и "Океан".


 

За минулу добу бойовики 53 рази обстріляли позиції сил АТО, застосовуючи важке озброєння. Також вони не припиняють спроб спровокувати українських військових на порушення Мінських угод.