Пн, 2024-04-29, 18:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1835 1836 1837 1838 1839 ... 2324 2325 »

Опозиційні сили вимагають звільнення суддів, які позбавили мандатів депутатів Павла Балогу та Олександра Домбровського. Про це заявив на спільному брифінгу опозиційних лідерів лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



12 лютого в Києві хмарно, вночі й вранці мокрий сніг, слабка ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градуси.



Современные роботы-пылесосы созданы для того, что бы максимально облегчить жизнь своих владельцев.




Преступная группа из четырех человек действовала на территории г. Одессы в течение августа 2011 — августа 2012 года.




Україна і Росія розпочали переговори про створення двостороннього газового консорціуму.



Два провідних авіаперевізника США - компанії US Airways Group Inc і AMR Corp мають намір завершити корпоративне злиття і створити найбільшу в світі авіакомпанію, що спеціалізується на пасажирських авіаперевезеннях.




Згідно з рішенням по бюджету ЄС, Чехія в наступному бюджетному періоді отримає близько 20,5 млрд євро дотацій, повідомляє Радіо Праги.



Футболісти київського "Динамо", що перебувають на підготовчому зборі в іспанській Марбельї, посіли 3-є місце на традиційному міжнародному товариському турнірі Marbella Cup-2013.



У Лос-Анджелесі пройшла 55-та церемонія вручення премії Grammy, яка присуджується щороку за рішенням членів Національної академії звукозапису США.



Зараз інвестори, як українські, так і іноземні, намагаються якомога швидше вивести з України свої активи та все частіше розглядають країни ЄС як нове місце базування своїх капіталів.



Французская жена для фотовыставки мужа в Украине приобрела кулеры для воды на сайте peyvoda.com.ua. В то же время муж напомнил, что его предки были родом из Украины.



Українська влада, яка досі розповідала про успіхи Києва у виконанні вимог та рекомендацій ЄС, поступилася тиску Брюсселя. Президент був змушений визнати, що ситуація далека від оптимістичної.




Партия Конгресс украинских националистов переизбрала своим лидером Степана Брацюня. Об этом говорится в сообщении партии.



11 лютого в Києві хмарно, уночі невеликий мокрий сніг, удень мокрий сніг з дощем, уночі туман, удень налипання мокрого снігу, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень -1...+1 градус.





Сильні зливи стали причиною руйнівних повеней у Перу, Чилі й Болівії