Сб, 2024-04-27, 05:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1943 1944 1945 1946 1947 ... 2323 2324 »

13 листопада вийде перший посмертна збірка загиблої в цьому лютому Уїтні Х'юстон - "I Will Always Love You - The Best of Whitney Houston". Крім вже відомих хітів в альбом увійде абсолютно нова версія пісні "I Look To You", виконана дуетом з Ар Келлі.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Газета The New York Times опублікувала інформацію про те, що минулого тижня представники іранської делегації використали поїздку в Нью-Йорк на 67-у сесію Генеральної Асамблеї для того, щоб представити країнам Заходу новий варіант плану врегулювання ситуації навколо іранської ядерної програми.



Міністерство внутрішніх справ сьогодні заявило про встановлення особи підозрюваного, який влаштував криваву бійню в торгово-розважальному центрі "Караван".



В парламентських виборах-2012 беруть участь представники 87 партій, при цьому за списками - тільки 22. За оцінками видання "Дзеркало тижня. Україна", ознаками "технічних" володіють не менше 40 партій.




Перед судом американського міста Х'юстон (штат Техас) постали семеро заарештованих у рамках нового "шпигунського скандалу".



6 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +19...+21 градус.




У Швеції розгорівся гучний скандал навколо роботи відомої художниці і фотографа Елізабет Ольсон Валін, представленої на одній з виставок у Белграді.




Пасажири, які летять не в день страйку, наскільки це можливо, не мають потерпати від його наслідків, йдеться у рішенні суду.


Представники бізнесу в Україні за підсумками третього кварталу 2012 року поставили рекордно низьку оцінку бізнес-клімату та умовам ведення господарської діяльності в країні - 2,14 бала (з п'яти), що є найнижчим показником від 2008 року



Сенат парламенту Казахстану прийняв Закон "Про ратифікацію Договору про зону вільної торгівлі".


Екс-прем'єр Юлія Тимошенко посіла третє місце серед претендентів на Нобелівську премію Миру. Афганська борець за права людини та права жінок Сіма Самар є найсерьйознішою кандидаткою на цьогорічну Нобелівську премію.



У Харкові завершився поєдинок другого туру групового раунду Ліги Європи, в якому місцевий "Металіст" приймав віденський "Рапід". Підопічні Мирона Маркевича здобули досить важку перемогу.


Бізнес не вірить у можливість поліпшення інвестиційного клімату в країні після парламентських виборів. Згідно з опитуванням, проведеним "Європейською бізнес асоціацією", більш ніж 50% підприємців очікують лише погіршення умов своєї роботи.


Список найбільш високооплачуваних працівників в Україні очолюють керівники вищої ланки, IT-фахівці, менеджери з продажу і кадровики. Найбільше за рік зросли зарплати цих фахівців у сфері мережевої торгівлі, в банках і на виробництві.

 

 

"Официальная зарплата у музыкантов невелика. Однако ведущие корифеи сцены зарабатывают миллионы - благодаря зарубежным концертам.