Чт, 2024-04-25, 17:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2090 2091 2092 2093 2094 ... 2323 2324 »

В любом городе наличествует огромное количество мебельных магазинов, в каждом из которых непременно имеется тот или иной интерьерный аксессуар, который бы идеально вписывался в комнату или любое другое помещение.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Єменські урядові війська проводять операцію проти терористів "Аль-Каїди", які контролюють місто Джар у південній частині країни. За останніми даними, під час боїв загинули щонайменше 44 людини.


Уряд Буркіна-Фасо спільно з іноземними правозахисниками розробив програму захисту громадян країни, звинувачених у чаклунстві. Згідно зі звичаєм, який широко побутує у сільській місцевості, людей, запідозрених у зв'язках з потойбічними силами, б'ють, виганяють з помешкань і не дають повернутися в рідні місця.




Експорт сиру українських виробників до Російської Федерації поки що не відновлено. Про це заявив міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк.




Обсяг ВВП 17 держав єврозони не змінився в першому кварталі 2012 року як у порівнянні з попередніми трьома місяцями, так і відносно січня-березня 2011 року.


Іноземні авіаперевізники в період з 15 травня по 15 липня 2012 року будуть виконувати нерегулярні польоти з метою перевезення в країну футбольних команд, уболівальників, представників національних футбольних асоціацій, представників УЄФА, преси, радіо і телебачення.



Кожна держава-член ЄС буде вирішувати питання про бойкот чемпіонату Європи з футболу в Україні самостійно, повідомляє Süddeutsche Zeitung.



14-го травня в Одесі стартувала безстрокова акція "Вдаримо фарбою по бездоріжжю!".




Український шахіст Василь Іванчук, зігравши внічию з чехом Віктором Лазнічкою в матчі заключного 10-го туру, шостий раз у кар'єрі став переможцем меморіалу Капабланки, який завершився в Гавані.



Річка Суміда в Токіо в ніч проти 6 травня засвітилася яскравим електричним синім світлом. По ній пропливли тисячі світлодіодів з сонячними батареями.



Франсуа Олланд офіційно вступив на посаду президента Франції. Урочисту присягу він склав на офіційній церемонії в Єлисейському палаці.



На сьогоднішній день черепиця продовжує впевнено утримувати позицію лідера на ринку будівельних матеріалів.



16 травня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, місцями грози, в окремих районах можливий град, вітер південно-східний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +23...+25 градусів.



Американські науковці розробили спосіб захисту здорових клітин при хіміотерапії злоякісних пухлин.



Приближается лето, а вместе с ним и жара, которая сделает погоду в жилищах современных людей, в которых не установлены кондиционеры, просто таки адски жаркой.