Чт, 2024-04-25, 18:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2089 2090 2091 2092 2093 ... 2323 2324 »


Amnesty International закликала Україну перед Євро-2012 створити незалежний орган, який розслідуватиме факти насильства в міліції, повідомляє прес-служба організації.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Президент Франції Франсуа Олланд призначив прем'єром близького соратника Жан-Марка Ейро, повідомили в Єлисейському палаці.



Археологи виявили найдавніший порнографічний малюнок в печері Абрі Кастаньо на південно-заході Франції, вік малюнка оцінюється в 37 тисяч років. Малюнок являє собою коло з рискою, який, як припускають науковці, є зображенням жіночих геніталій.



Президент США Барак Обама встретился с игроками футбольной команды "Лос-Анджелес Гэлакси", за кторую выступает английский ветеран Дэвид Бекхэм.




Найбільший російський автовиробник "АвтоВАЗ" стабільно здає позиції на українському ринку. Лише за перші три місяці поточного року продажі автомобілів Lada в країні впали на 42%.


 

Уже совсем скоро наступит жаркое лето, а поэтому многие жители мегаполисов, больших и маленьких городов переедут в свои загородные коттеджи и деревенские поместья.



В американском Белом доме подтвердили: Барак Обама не обиделся на своего российского коллегу за отказ от участия во встрече "большой восьмерки".



Путин призывает Украину к более тесной интеграции. Об этом он сказал Януковичу перед саммитом СНГ в Москве, на первой встрече двух президентов после возвращения Путина в кресло главы государства.



Иногда людям хочется сделать свою жизнь более веселой и яркой, к примеру, купить арбалет и отправиться в лес на охоту, чтобы почувствовать себя рыцарем или охотником с древнего Средневековья.



На першій спільній прес-конференції, яка відбулася у вівторок у Берліні, французький президент Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель відповідали на запитання про відносини двох країн, про бюджетний пакт ЄС, долю Греції та про мову, якою вони спілкуються.



Всі батьки прагнуть дати своїм дітям все найкраще. Саме тому вони прагнуть облаштувати дитячі кімнати не тільки весело і гарно, але і тільки меблями з екологічно чистого матеріалу.



Літак президента Франції Франсуа Олланда був змушений повернутися в Париж після того, як у нього потрапила блискавка.



На період проведення Євро-2012 рух на українсько-польському кордоні може бути паралізовано. Через страйк польських митників, які протестують проти підвищення пенсійного віку, біля кордону вишикувалися величезні черги.



Після завершення попереднього, переможного для донецького "Шахтаря" розіграшу української футбольної Прем'єр-ліги відбулося жеребкування матчів наступного сезону 2012/2013.



"Ситуація стала проблематичною після того, як в останні дні конфіденційні плани лікування випливли в пресі. Ситуація, яку в більшості країн годі уявити. Тому довіра, якої ми досягли, була суттєво погіршена. Виникла ситуація, в якій доцільно перевірити, чи має сенс продовження лікування".