Пт, 2024-04-19, 16:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
Йоко Оно створить фільм з посмішок людей усього світу
Інші останні Новини світу

Авангардна художниця, вдова Джона Леннона створить фільм з усміхненими людьми з різних куточків планети. Свою ідею Йоко Оно виношувала з 1960-х років. Тепер, майже п'ять десятиліть потому, проект реалізувався у вигляді додатку для смартфонів iPhone # smilesfilm. Програма дозволяє людям у всьому світі дивитися і завантажувати фотографії усміхнених облич, пише "Корреспондент".

# Smilesfilm також є частиною роботи японки зі створення динамічної колекції фотографій, що ілюструють авторське бачення того, як відбувається зв'язок між людьми на Землі.

"Це найпростіший спосіб зробити себе здоровішими і допомогти іншим почувати себе добре", - сказала з посмішкою вдова Джона Леннона.

Додаток має три підрозділи: мріяти, дивитися, усміхатися. Користувачі можуть переглядати нещодавно завантажені знімки за географічним принципом тобто за допомогою карти, дивитися через слайд-шоу в хронологічному порядку і робити власні фотографії, які також потраплять до бази # smilesfilm і відобразяться на карті. Фотографії можна завантажувати також через Twitter та Instagram, використовуючи хештег # smilesfilm, розповідає Reuters.

З 1 червня 2012 користувачі # smilesfilm завантажили на сайт вже більше 3 300 знімків.

При тому, що посмішка не раз ставала головною темою робіт Йоко Оно, сама художниця зізнається, що і їй усміхатися не завжди просто.

"Для мене це теж було важко. Після того, як помер мій чоловік Джон Леннон, я спробувала посміхнутися для зцілення ... Подивіться в дзеркало і змусьте себе посміхнутися. Спочатку це непросто. Але якщо намагатися посміхатися кожен ранок, в один прекрасний день ви подаруєте посмішку всьому своєму тілу ..., а потім від душі посміхнетеся іншим людям", - написала вона під час інтерв'ю, що проходило електронною поштою.

Нагадаємо, що у вересні 2011 року в прокат вийшов перший у світі глобальний фільм. "Життя за один день" - 90-хвилинний показ одного дня із життя людства, який складається із відеороликів, знятих користувачами сервісу YouTube у найрізноманітніших куточках світу, 24 липня 2010 року. Продюсером проекту виступив Рідлі Скотт.

Нагадаємо, що в число авторів фільму потрапив українець Борис Гришкевич із Закарпатської області, який представив відео "Іванки. Один день у Карпатах" - про життя пастухів, що живуть у горах.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: посмішок людей, фільм, світу Йоко Оно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]