Вт, 2024-03-19, 10:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Перед тим, як встановити кондиціонер краще засклити у своїй квартирі балкон
Інші останні Новини з регіонів України
Літо — спекотна пора року, а тому багато людей вирішують в ці дні встановити собі вдома кондиціонер. Але перед тим, як встановити кондиціонер краще засклити у своїй квартирі лоджію і балкон. В принципі зараз засклені лоджії і балкони уже присутні практично в кожній сучасній міській квартирі. Адже, якщо раніше ці приміщення використовувалися для зберігання речей, то в наш час до них ставляться інакше.

Сьогодні більша частина людей прагне за допомогою скління лоджій і балконів збільшити корисну площу квартири. Для цього на лоджіях і балконах створюються комфортні умови для проживання в будь-який час року. Досягти оптимальних умов допомагає скління та освітлення даних приміщень, а також встановлення кондиціонеру.

Для скління лоджій і балконів рекомендується використовувати пластикові вікна. Такі вікна захистять приміщення від різких перепадів температури, а отже забезпечать комфортні умови в них. Крім установки пластикових вікон на балконі або лоджії доведеться подбати ще й про утеплення стін, так як одні пластикові вікна не зможуть забезпечити теплий мікроклімат у приміщенні. Стіни, які виходять на вулицю утеплювати доведеться в обов'язковому порядку.

Утеплення балконів та облаштування лоджій справа дорога. Однак, воно того варто, так як у вашому розпорядженні може з'явиться ще кілька теплих кімнат.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1855 | Додав: nowyny | Теги: як встановити кондиціонер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]