Вт, 2024-04-23, 20:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:43
Влаштовуючи таємні клуби для обраних, київський бомонд відмовляється відпочивати разом з народом
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Столичні VIP-и відгороджуються від народу на західний манер - вони танцюють, грають, напиваються і їдять в закритих закладах, про які прості громадяни не підозрюють. Про це пише "Сегодня".

Заклади для обраних виявити в Києві непросто. Без реклами і вивісок вони розташовуються в найнесподіваніших місцях. Один з них, наприклад, в пентхаусі житлової висотки неподалік Бессарабки.

"Клуб зробили з квартири майже 500 кв м на 16-му поверсі, звідки є вихід на оглядовий майданчик, таке відчуття, що знаходишся на даху. Потрапити в клуб можна тільки за запрошенням у вигляді СМС на мобілці. Його біля входу в будинок потрібно продемонструвати охоронцю, який викликає ліфт і підніме вас прямо туди", - розповіла телеведуча музичного каналу.

Ще один закритий заклад - одноповерховий "особняк" посеред Жукового острова. Потрапити сюди можна тільки на машині, подолавши кілька постів охорони в компанії постійних відвідувачів. "Клієнтів тут знають в обличчя або спеціально запрошують. Іншими словами, якщо у вас немає друга-депутата, ви сюди не потрапите", - розповів один з клієнтів клубу шоумен Ігор Посипайко.

Але вміла конспірація і привертає сюди політиків, зірок, бізнесменів. "Тут немає папараці, якщо вони не потрібні, немає камер або прослушки, так що навіть депутати можуть відпочивати як хочуть. Більш того, в таких закладах завжди посилена охорона", - зазначила рестораторка Маргарита Січкар.

За її словами, в закладах "для своїх" знайомляться, вирішуються питання бізнесу, налагоджують корисні контакти.

"Я б сказала, що в таких закладах виникла потреба. Багаті люди хочуть організувати вечірку для своїх, але вдома це зробити не можуть, оскільки живуть вже в дуже шикарних особняках і просто бояться заздрісників", - сказала нам Січкар.

Інтер'єр всіх закритих закладів Києва чимось схожий. "Вони виконані в купецькому стилі. Скрізь є дерево, м'які меблі, люстри зі стразами Сваровські, але ніякого золота або дорогоцінних каменів, - каже Січкар. Ще одна особливість закритих закладів - ніде не потрібно платити за вхід. Навіщо, якщо клієнт за вечір залишить щонайменше 1,5 тис доларів.

"Можу посидіти на 1,5-2 тис доларів. Не замовляю нічого особливого - вино чи віскі, і обов'язково щось з національної кухні. Тільки тут і можу поїсти нормальної їжі, бо дружина схиблена на всяких заморських вишуканостях", - розповів нардеп, постійний гість клубу на Жуковому острові.

Розважаються VIP-гості в клубах з розмахом. "Запрошують різні поп-групи, ну і діджеїв усіляких", - розказав депутат Київради. А ось зарубіжних зірок кличуть частіше на приватні вечірки для обраних.

"Я організував таких уже більш як 100. Знімаємо красиві апартаменти, привозимо артистів, їжа-напої, кличемо лише своїх - і готово!" - розповів шоумен Ігор Посипайко.

Відомо, що "богема" вже давно відмовляється не лише відпочивати з простим народом, але і жити поряд з ним. Наприклад, раніше повідомлялось, що близько 20 київських чиновників придбали собі нерухомість по сусідству один з одним у німецькому місті Баден-Баден. Так, колишня дружина екс-мера Києва Аліна Айвазова придбала там будинок площею 300 кв, який вона офіційно оформила на себе і перевела за кордон через банк гроші.

Крім того, поки влада вирішує, що робити з європейським вибором для України, свій персональний "європейський вибір" вітчизняні чиновники вже зробили. Насправді дипломатичні паспорти дозволяють їм відвідувати Європу без шенгенських віз. Родичі чиновників не просто відпочивають за кордоном чи лікуються там. Житло сина Миколи Азарова - в одному з найпрестижніших районів Відня.

Місцевість, де розташовано помешкання Азарова, - одна з найбільш престижних у Відні. Ціна на нерухомість у вісімнадцятому районі сягає 3,1-4,7 тисячі євро за квадратний метр.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1014 | Додав: adminA | Теги: київський бомонд, відпочивати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]