Вт, 2024-03-19, 10:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:35
До приватизації людина Ахметова готуватиме оборонпром - ЗМІ
Інші останні Економічні новини

Експерти припускають, що призначення керівником "Укроборонпрому" представника приватного бізнесу Сергія Громова означає підготовку оборонних підприємств до приватизації. Про це пише "КоммерсантЪ-Украина" з посиланням на джерело в "Укрспецекспорті".

"Великі бізнесмени, інтереси яких представляє Сергій Громов, зацікавлені у приватизації підприємств ВПК. Його призначення буде цьому сприяти", - вважає співрозмовник.

Його версію підтримує й голова парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони Анатолій Гриценко.

"За інформацією деяких представників Партії регіонів, прізвище колишнього гендиректора "Укроборонпрому" Дмитра Саламатіна було внесено в список кандидатів у народні депутати за рекомендацією Ріната Ахметова", - сказав він.

"Можливо, існують внутрішньопартійні домовленості, згідно з якими пан Ахметов має контролювати сферу виробництва озброєнь", - додав Гриценко.

26 червня Віктор Янукович призначив гендиректором держконцерну "Укроборонпром" Сергія Громова. Відповідний указ розміщений на офіційному сайті президента.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: Ахметова, приватизації, оборонпром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]