Пн, 2024-04-29, 09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2238 2239 2240 2241 2242 ... 2324 2325 »

 

Во время встречи Нового года все люди желают друг другу, чтобы их мечты сбылись, а все запланированное обязательно было реализовано.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-12-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Полярник намерен дойти до полюса через 50 дней. А через три недели после покорения Антарктики Вуд без заезда домой стартует в 1125-километровый поход к Северному полюсу.



Пока мир, в том числе и Украина, еще полностью не отошел от ударов финансового кризиса, многие люди ищут новые альтернативные возможности для заработка.



Міністр оборони Японії Ясуо Ітікава оголосив: "Ми і раніше робили деякі винятки з цього питання. Але тепер ми хочемо остаточно переглянути дане питання, спираючись на сучасні реалії".


25 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -5...-7 градусів, вдень 0...-2 градуси.




Местные власти готовы выделить средства для ремонта дома в селе Вагайцево Ордынского района Новосибирской области, крышу которого накануне пробил упавший фрагмент космического аппарата "Меридиан".



"Є ще одна важлива умова, що у цих виборах мають приймати участь всі без винятку опозиційні політики, для того щоби дати вибір народу".



Святкування події відбудеться сьогодні ввечері в італійському ресторані "Оліветті", який вибрав особисто Максим Галкін (до речі, 35-річний гуморист став п'ятим чоловіком 62-річної Примадонни).



Організатори мітингу "За чесні вибори" планують зібрати в суботу на проспекті академіка Сахарова в Москві набагато більше заявлених 50 тисяч учасників акції.



На Рівненщині Дід Мороз відкрив резиденцію у лісі поблизу обласного центру. У дерев'яній хатинці він зустрічає малят, розважає і дарує подарунки.



У Києві лише за кілька днів постраждали четверо людей від скажених тварин. Це при тому, що сказу у столиці не було 20 років. Темпи, якими пошесть поширюється останніми днями, можуть обернутись епідемією.



Дейнека поставив питання, що стосується Василя Ядухи.  Журналіст продемонстрував копію документа, згідно якої Ядуха оформив на свого сина приміщення вартістю 90 грн за квадратний метр.



24 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень -1...-3 градуси.



Командир МКС, астронавт NASA Ден Бербенк зумів зробити з борту космічної станції знімки комети Лавджоя - комети, яка викликала справжній фурор серед астрономів, оскільки всупереч усім прогнозам змогла пережити тісне зближення із Сонцем і не зруйнувалася.



У деяких кав'ярнях Ужгорода та Харкова ось вже кілька днів можна не лише випити кави, а й поділитися напоєм з абсолютно незнайомою людиною.