Нд, 2024-04-28, 21:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2239 2240 2241 2242 2243 ... 2324 2325 »


Щонайменше 1080 осіб загинули і 1079 зникли безвісти через шторм, що обрушився наприкінці минулого тижня на Філіппіни, оголосили сьогодні місцеві рятувальники.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Суд оголосив рішення по апеляції Тимошенко менше ніж через годину після того, як пішов у дорадчу кімнату. Головуюча суддя Олена Сітайло оголосила тільки резолютивну частину рішення, зазначивши, що повний текст буде оприлюднений 29 грудня в 16:00.



Диаметр шара составляет около 110 сантиметров, вес - порядка шести килограммов. На вид шар "спаян" из двух половинок, отлитых из какого-то металла. На "полюсах" расположены два выступа. Внутри шар полый.




(CERN) впервые с начала работы этого крупнейшего в мире ускорителя частиц открыли новую элементарную частицу - Chi-b(3P).



Животное "бесчинствовало" до тех пор, пока хозяин не проснулся. Врач "скорой" затем сказал, что в подобных случаях люди "обычно не просыпаются".




Жаба зібрала більше мільйона переглядів на YouTube.



Крім зйомок у серіалі "Дві з половиною людини", актор знову співпрацює з MTV. Музичний канал оголосив, що в новому сезоні в ефір повернеться популярне шоу Катчера Punk'd.


Науковці почали роботу над створенням суперкомп'ютера, який буде передбачати майбутнє. Згідно з планами, потужні машини будуть збирати і обробляти інформацію з великої кількості джерел - від твітів до урядової статистики.


Співробітники міліції затримали 15-річну жительку Одеси, яка вбила іноземного студента. 23-річний хлопець познайомився з майбутньою вбивцею через соціальну мережу.



Відеохостинг YouTube оприлюднив рейтинг найпопулярніших (за кількістю переглядів) роликів 2011 року. Відео із собакою, що розмовляє, отримало найбільше переглядів (понад 75 мільйонів) протягом року у Великобританії.




23 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, вдень -1...-3 градуси.


Американська розвідка змальовує нового лідера Північної Кореї Кім Чен Ина як легковажного юнака із садистськими схильностями, який може бути ще більш непередбачуваним за свого батька.




Выбор хорошего автомобиля – довольно непростая задача, а потому следует учесть несколько особенностей. Какие параметры следует принимать во внимание при выборе и покупке нового транспортного средства?


Два видеоклипа Савина, снятые известным специалистом Ириной Мироновой, вышли на экраны, тогда же в светских кругах заговорили о том, что Савин является одним из вероятных кандидатов на участие в "Евровидении".


 

Свадьба — это праздник в первую очередь даже не для молодоженов, а для их гостей.