Пт, 2024-03-29, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:39
Біля Горлівки ворог стріляє із 152-мм артилерії. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

   Біля Горлівки ворог стріляє із 152-мм артилерії, на Маріупольському напрямі – із "Гвоздики" - Мотузяник.

У зоні АТО минула доба - без втрат, трьох бійців ЗСУ було поранено. Про це на брифінгу сьогодні, 26 липня, заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його даними, бойовики продовжують здійснювати збройні провокації проти сил АТО, противник застосовує заборонене важке озброєння – 120-мм міномети, ствольну артилерію і танки.

За даними штабу, на Луганському напрямку обстановка залишається відносно напруженою, але контрольованою.

"Противник провів мінометний обстріл біля міста Щастя та села Жовте. Збройні провокації противника відбулися біля Станиці Луганської і в районі Бахмутської траси (с. Трьохізбенка та Нижнє). Фактів застосування важкого озброєння з боку бойовиків на цих рубежах не зафіксовано", - повідомили у штабі.

На Донецькому напрямку тривають мінометні обстріли наших позицій з боку бойовиків на південь від Світлодарська. Також під ворожим вогнем опинилися позиції першої та другої ліній оборони на північній захід від Горлівки.

Саме на цій ділянці противник провів обстріл зі 152-мм артилерії.

У західних передмістях Донецька бойові дії тривають у цілодобовому режимі на ділянці фронту від Авдіївки до Мар’їнки.

На Маріупольському напрямку триває відносне затишшя. Проте противник тримає важке озброєння на передовій. Зокрема, вночі бойовики провели обстріл наших позицій біля Старогнатівки, застосувавши 122-мм САУ "Гвоздика".

Короткотривалі провокації ворога зафіксовано у Чермалику і Широкиному.

За минулу добу у зоні АТО було зафіксовано 7 польотів ворожих безпілотників.

Сьогодні вранці повідомлялося, що біля Березового також стріляли з танка.

Відзначимо, президент України Петро Порошенко учора, 25 липня, після переговорів в "нормандському форматі" повідомив, що "нам вдалося забезпечити прийняття і підтримку української пропозиції про те, що ми повинні відвести від лінії зіткнення артилерію менше 100 мм, міномети і танки, з яких в основному обстрілювалися. українські позиції".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 828 | Додав: adminA | Теги: 152-мм артилерія, ворог стріляє, Горлівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]