Пт, 2024-04-19, 14:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Головною новинкою Volvo в Женеві став не черговий концепт, а повністю готова до серійного виробництва модель під назвою V40. Про те, що шведи працюють над такою машиною, було зрозуміло вже давно. Але вважалося, що йдеться лише про п'ятидверну версію хетчбека C30.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время каждый человек понимает, как важна в нашем обществе красивая улыбка.


Мешканцю Анкари (Туреччина) вдалося сфотографувати дивовижну картину, утворену птахами. Величезна пташина колона, в якій нараховувалося близько 5 тисяч пташок, вишикувалась у колону з маленьким осередком внизу.



13 березня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ із мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледь, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +5...+7 градусів.




Слідство збирає факти, які б підтвердили незаконну лікарську діяльність. Зокрема, участь Слюсарчука в операціях, які він не мав права проводити без медичного диплома. Адже документ, нібито виданий московським медінститутом, виявився підробленим.


У  списку значаться М'янма, Китай, Куба, Іран, КНДР, Саудівська Аравія, Сирія, Туркменістан, Узбекистан і В'єтнам. Новими ворогами Інтернету назвали Бєларусь і Бахрейн.Список "країн, які перебувають під наглядом"-  Австралія, Єгипет, Еритрея, Франція, Південна Корея, Росія, Індія і Казахстан.




У суперечці за звання найкращого лідера музичного колективу Галлахер зумів випередити покійного вокаліста Queen Фреді Мерк’юрі та Дейва Гаана з Depeche Mode, які посіли друге і третє місця відповідно.




Infiniti представила свій перший спортивний гібрид із підвищеною керованістю і збільшеним запасом ходу - концепт EMERG-E. Розробники зупинилися на средньомоторному компонуванні, що забезпечує ліпшу керованість.


КС виписано вкрай витієвато, розпливчасто і навіть двозначно, документ допускає таке трактування: Кабмін має право вручну встановлювати розміри соціальних виплат і пільг, виходячи з фінансових можливостей держави. Якщо Кабмін визначить якісь соціальні виплати в розмірі нуля, то це буде цілком конституційно.




В останні роки Путін успішно зміцнив зв'язки з Бєларуссю і країнами Центральної Азії. Митний союз і угода про свободу торгівлі в СНД славляться кроками до створення Євразійського союзу. Київ поки що чинить опір.


Як повідомляють організації ООН - ЮНІСЕФ (Дитячий фонд) і ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров'я), нині 89% світового населення має доступ до питної води, однак перемогу святкувати зарано, адже майже 800 млн осіб (40% з них проживають в Африці на південь від Сахари) і досі змушені задовольнятися забрудненими джерелами.




В наше время многие любители компьютерных игр, так званые геймеры, хорошо знают, что half life 2 скачать торрент им поможет скачать.


Актер Александр Пороховщиков, перенесший инсульт и на днях потерявший жену, пришел в себя, сообщают некоторые СМИ. По их данным, артист постоянно зовет жену Ирину, требует, чтобы ее к нему привезли.




Большинство современных специалистов считают прослушивающие устройства, монтируемые на различные провода или металлические объекты вроде труб безнадежно устаревшим типом оборудования.


Ніколя Саркозі піддав критиці міграційну політику ЄС і пригрозив вжити заходів, якщо в цій сфері не буде змін."Франція призупинить участь в Шенгенських угодах, якщо не буде прогресу в зміцненні кордонів Європейського союзу проти іммігрантів", - сказав Саркозі в неділю, 11 березня.




Захід розраховує, що скорочення фінансових надходжень від експорту нафти змусить Іран знизити інвестиції в розвиток його ядерних програм. На думку Заходу, ці програми можуть мати військову спрямованість.



"Наша Україна" готова брати участь у єдиному партійному списку опозиції на парламентських виборах. За  словами Валентина Наливайченка , "Наша Україна" виступає "за" єдиний партійний список, а також за висунення єдиного кандидата на кожному мажоритарному окрузі.