Вт, 2024-04-23, 18:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Любомир Гузар висловив думку, що переслідування опозиційних політиків переконує людей, що справедливості не існує. При цьому Гузар зазначив, що у суспільстві зростає невдоволення.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Путін – не справжній політик, його поставив Єльцин, і він не знає, куди вести державу. Вам із Януковичем більше пощастило – він справжній бандит, який переміг серед бандитів", - сказав польський кінорежисер.




2 березня в Києві хмарно із проясненнями, мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень +1...+3 градуси.



Данная история случилась с моим коллегой по работе. Наш герой очень любит выпить рюмочку-другую прямо на работе. А работал он не где-нибудь, а в администрации президента.



Згідно з дорученням глави держави, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко має до 15 березня надати погоджений з ЄС консолідований текст Угоди про асоціацію українською та англійською мовами.


Совет ООН по правам человека в четверг, 1 марта, принял резолюцию, осуждающую сирийские власти за подавление акций протеста.


 

В наши дни многие азартные люди перешли в Интернет. Ведь они знают, что в Сети есть множество сайтов, на которых они могут получить удовольствие от игры.




Країни Європейського Союзу і Єврогрупа зокрема не розглядають можливість виходу Греції з єврозони. Про це повідомив на засіданні Європарламенту в Брюсселі глава зборів міністрів фінансів Європи і прем'єр-міністр Люксембургу Жан-Клод Юнкер.




На честь 100-річного ювілею російської анімації, який відзначається в цьому році, сто професійних режисерів, художників і критиків в області анімації склали свій рейтинг ста кращих фільмів, створених за всі роки.


Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) і Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) підтверджують свій намір допомогти Україні в модернізації газотранспортної системи (ГТС) і готові виділити НАК "Нафтогаз України" кредит на суму 308 млн доларів вже до кінця поточного року.




Після товариського поєдинку з ізраїльтянами, який завершився перемогою українців з рахунком 3:2, головний тренер збірної України Олег Блохін дав свої оцінки діям підопічних. За словами наставника, в цілому, він залишився задоволений грою своєї команди.



Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України повідомляє, що у середині лютого в рамках боротьби з африканською чумою свиней у с. Незнаново Новогрудського району Республіки Бєларусь було вилучене та знищене все поголів'я свиней з приватних господарств.




Під час приїзду спікера Верховної Ради до Житомира у центрі міста були відключені світлофори. На кожному перехресті працювали пости Державтоінспекції.




Рада Європи заявила, що вважає вирок Луценко політичною помстою з боку нинішньої влади. Голова ПАРЄ Жан-Клод Міньйон закликав владу України звільнити Луценка.


Після бою з французом Жаном-Марком Мормеком, який відбудеться 4 березня в Дюссельдорфі, Німеччина, чемпіон WBA/IBF/WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко планує провести поєдинок в США. Суперником українця може стати мексиканець Кріс Арреола чи росіянин Алєксандр Повєткін.



Стаття 6 Конвенції про справедливий суд і є кілька європейських стандартів як ознак справедливості суду, які порушити не можна. Якщо захист заявляє про необхідність допитати свідка, то свідка треба допитати. Не допитали свідка - порушили європейські стандарти.



Брюссель прокоментував заяву українського МЗС з критикою на адресу посла Євросоюзу в Україні Жозе Мануела Пінту Тейшейри, назвавши дії Києва "невиправданою і необгрунтованою атакою". Експерти зазначають, що в результаті протистояння в програші залишилася Україна.