Пт, 2024-03-29, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




В Україні з 450 депутатів Верховної Ради всього 36 жінок (8%). Це значно менше, ніж у цілому по Європі (22,3%) і навіть менше, ніж в арабських країнах (10,7%).
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У бесіді з представницею квіткового магазину з'ясувалося, що чоловік вже вніс передоплату за квіти. Коли саме це було зроблено, і чи вдасться доставити троянди в термін, не уточнюється.

Архитектурное бюро

 

Весна уже наступила, но морозы пока полностью еще не отступили. Однако, нужно уже сейчас позаботиться о своем строительстве загородного коттеджа или же дома.




"Кількість грошей на додаткові соціальні ініціативи президента Мінфін учора підраховував - необхідно близько 8 млрд грн".
За  словами Акімової, такий обсяг коштів можна отримати за рахунок економічного зростання під час виконання доходів до бюджету і детінізації заробітної плати.



9 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, удень -1...-3 градуси.



Україна розрахувалася з РФ за імпортовані в лютому 2012 року обсяги природного газу, перерахувавши "Газпрому" близько 1,3 млрд доларів, повідомила прес-служба Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України".


Журнал Forbes опублікував рейтинг з десяти найдорожчих українських футбольних клубів Прем'єр-ліги. При складанні рейтингу враховувалися не фінансові результати клубів, які є таємницею кожної команди, а вартість спортивних споруд і футболістів.




Два нових рекорди України у ваговій категорії 75 кг у віці до 23 років встановила на Кубку України з важкої атлетики у Чернігові спортсменка зі Скадовська Херсонської області Ганна Козенко.



Україна цього року – на 64-му місці за так званим індексом рівноправності жінок, оприлюдненим громадською організацією Social Watch. Всього у рейтингу 154 країни. Очолює рейтинг Норвегія, замикають – Нігер, Чад, Ємен та Афганістан.




"17 березня відбудуться два з'їзди (з'їзди "Сильної України" і Партії регіонів - ред.), які вивчать це питання. Тому це правда (про розпуск "Сильної України"- ред.), - сказав він журналістам в середу в Києві.



Без участі лідера партії "Батькiвщина", екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, які зараз знаходяться за гратами, легітимність майбутніх парламентських виборів буде дуже сумнівною.



Легендарний "Титанік", що затонув 15 квітня 1912 року, міг загинути через те, що Місяць за три місяці до зіткнення океанського лайнера з айсбергом підійшов на мінімальну за 1400 років відстань до Землі, припустили американські астрономи.

 

В наше время многие люди, а особенно азартные, достаточно много времени проводят в различных виртуальных казино, которых с каждым годом становится все больше и больше.