Пт, 2024-03-29, 01:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Світовий банк виділив Грузії 70 млн дол на проекти з ремонту доріг внутрішньодержавного та місцевого значення.Відповідно до першого компоненту, уряд Грузії протягом перших двох років реалізації проекту виділить "проблемні" ділянки на 19 дорогах загальною довжиною 225 кілометрів.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Двоє громадян Єгипту звинувачуються в тому, що за завданням іранських спецслужб вони планували знищити ізраїльське судно в Суецькому каналі. За цю роботу їм обіцяли заплатити 50 мільйонів єгипетських лір (близько 8 мільйонів доларів).




Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун знову закликав КНДР відмовитися від планів запуску в середині квітня північнокорейської ракети з штучним супутником Землі.



За позовом Генеральної прокуратури України Господарським судом міста Києва 22 березня 2012 р. прийнято рішення про розірвання договорів купівлі-продажу пакета акцій ВАТ "Запорізький алюмінієвий комбінат" у кількості 423,5 млн простих іменних акцій.




Кваліфікація другого етапу чемпіонату світу "Формули-1" в Малайзії, яка відбулася в суботу, 24 березня, завершилася другим поспіль дублем пілотів McLaren.


Про яскраве сходження на небосхил шоу-бізнесу шотландської співачки Сьюзан Бойл, що стала всесвітньо відомою в 2009 році після виступу на телевізійному шоу Britain's Got Talent, у Великобританії поставили спектакль, який називається "I Dreamed a Dream" - як і пісня з мюзиклу "Знедолені", яка принесла Сьюзан славу.


Польская ассоциация футбола решила запретить использование не только вувузелов, но заодно также Библий и крестов на играх чемпионата Евро-2012, который будет проходить в Польше и на Украине с 8 июня по 1 июля.



Американські законодавці зняли заборону на перерахування 88,6 млн доларів з фонду розвитку на фінансування різних палестинських проектів, головним чином, тих, що стосуються забезпечення населення водою, продуктами харчування та медичними послугами.



С наступлением зимы и приближением лета просыпается от спячки летний туризм.



Перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський вважає, що Україна в разі звернення в Міжнародний арбітражний суд з приводу несправедливості газових контрактів з Росією може програти справу.



Понад 30 автомобілів перекрили вранці в п'ятницю автостраду номер 270 під Вашингтоном: дорога в буквальному сенсі була засипана доларовими купюрами та монетами.



У четвер, 23 березня, в львівському клубі "Культ" відбувся концерт Ореста Лютого та гурту СамоГон із шок-культурною програмою "А я не москаль!"