Чт, 2024-04-25, 14:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" допустила до другого етапу тендерних торгів з оцінювання української газотранспортної системи (ГТС) три компанії.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Прокуратура бельгийского города Гент инициировала служебное расследование в связи с организацией одним из сотрудников ведомства эротической фотосессии в городском дворце правосудия с участием обнаженных девушек.



Все больше людей, когда заказывают генеральный план своего участка, обращаются к настоящим профессионалам. Ведь никто лучше, нежели квалифицированные специалисты, не сделает все правильно и надежно.



У Києві пройшла щорічна, шоста за ліком, Всеукраїнська урочиста церемонія "Герої спортивного року-2011".





Обама має намір говорити з Медведєвим про Іран, з Ху Цзіньтао - про Північну Корею, покладаючи на США "унікальну відповідальність" показати решті світу спосіб скорочення ядерних арсеналів.



Національне аерокосмічне агентство США має намір розширити співпрацю із приватним бізнесом на тлі скорочення бюджетних асигнувань, сказав у неділю директор агентства з розвитку Стівен Гонсалес (Steven Gonzalez).



Фільм естонського режисера про дитячу працю в нелегальних шахтах Донбасу було заборонено до показу на фестивалі документального кіно в Києві.



На співзасновника інтернет-газети "Дорожній контроль" напали й пограбували, повідомляє прес-служба міліції Києва.



Протягом багатьох місяців група молодих привабливих білявок викрадала людей з торговельних центрів у Сан-Паулу, грабувала їх, а тоді витрачала гроші з їхніх кредитних карток.



У столиці Індії Делі сьогодні здійснив самоспалення тибетський активіст. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.



Президент США Барак Обама напередодні саміту з ядерної безпеки в Сеулі заявив, що вивезення високозбагаченого урану Україною є важливим кроком для прогресу в подоланні сучасних викликів глобальної безпеки.



Кожен підприємець шукає завжди альтернативні шляхи розвитку свого бізнесу і отримання додаткового прибутку.



27 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, удень мокрий сніг з дощем, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +4...+6 градусів.




"За нашою інформацією, влада запустила спеціальну операцію терору проти бізнесу, який симпатизує націоналістам. Ця операція називається "Супутник", - сказав він.


"В понеділок проведемо розтин, говорити про причини загибелі рано. Нам розповіли про її останні години, що в неї була порушена координація рухів. Судячи з цього - міг відірватися тромб", - сказав доцент кафедри анатомії тварин університету біоресурсів Олег Мельник.




Епіцентр землетрусу був за 27 кілометрів на північний захід від міста Талька. Магнітуду землетрусу американські сейсмологи оцінили в 7,2.



Минулими вихідними відбувся 24-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Ознаменувався він великою поразкою харківського "Металіста" в столиці від "Арсеналу", а також дуже важкими перемогами двох лідерів чемпіонату - "Динамо" і "Шахтаря".




Харківська обласна організація Національної спілки архітекторів України оголосила конкурс на проект пам'ятника знаменитому барду Володимиру Висоцькому.



Что может быть более приятного, нежели быть всегда вместе с дорогими и любимыми людьми. Главное почаще делать различные друг другу интересные подарки.



У центрі нашої галактики можуть виникати поодинокі планети-втікачі, що віддаляються з Чумацького Шляху на швидкості до 4,5% швидкості світла.



Недовгим виявилося перебування на чолі львівських "Карпат" Володимира Шарана. Після поєдинку 24 туру Прем'єр-ліги з "Олександрією" (1:1), в якому "Леви", як і в попередніх трьох поєдинках чемпіонату під керівництвом фахівця, не зуміли виграти, керівництво клубу прийняло рішення про відставку всього тренерського штабу.



Президент США Барак Обама попередив Північну Корею, що вона "нічого не досягне погрозами і провокаціями". Це попередження було озвучено на тлі підготовки Пхеньяна до запуску ракети далекої дії, яка, як твердить КНДР, має вивести на орбіту супутник.