Пт, 2024-04-26, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Кот по кличке Сахарок выжил после падения с 19-го этажа одного из жилых небоскребов в американском городе Бостон (штат Массачусетс).
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Большинство людей на планете Земля любят все красивое, удобное и приятное. Если вы собираетесь купить постельное белье, но еще не решили какое именно покупать.



Новосибирские бомжи первыми в России идут в театр по бесплатным билетам. Эту акцию милосердия для бездомных людей проводят актеры студии "Театральный Яр" ДК Октябрьской революции.



Если Вы решили на душное и жаркое лето переехать в свой загородный коттедж или на деревенскую усадьбу, то вам обязательно пригодится камера видеонаблюдения.



Президент УЄФА Мішель Платіні та голова виконавчої ради АЕК Карл-Хайнц Румменігге, в рамках XXXVI Чергового Конгресу УЄФА в Стамбулі, підписали новий Меморандум про взаєморозуміння між УЄФА і Асоціацією європейських клубів на період 2012-2018 років.





Міністерство юстиції все ж має автомобіль, який "регіонал" Валерій Коновалюк називає краденим.





Столицю Китаю наповнили чутки про державний переворот, влаштований прихильниками звільненого високопоставленого чиновника Бо Сілая.



У літніх Олімпійських Іграх, які з 27 липня по 12 серпня цього року будуть проходити в Лондоні, візьме участь близько 220 українських спортсменів у 28 видах спорту. Такий прогноз на прес-конференції озвучив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.



20 березня в Умані п'ятеро молодиків зґвалтували 19-річну дівчину, погрожуючи фізичною розправою. Міськвідділок міліції порушив кримінальну справу за фактом зґвалтування.




У новозеландському Окленді встановили автомат для продажу марихуани.




Близько 4 години ранку в Харкові на вулиці Дерев'янка скоєно напад на військову частину з метою заволодіння зброєю, в результаті один солдат варти й один із нападників загинули.




"Військовослужбовці контрактної служби працювали у період з травня по жовтень минулого року — всього працювало 16 військовослужбовців", - розповів військовий прокурор Чернігівського гарнізону Андрій Дмитренко.





Вчора Київський міський апеляційний суд, вислухавши скарги адвоката матері загиблого в райвідділку міліції хлопця, відправив справу на судове дорозслідування.


Україна в повному обсязі виконала взяті на себе зобов'язання, забезпечивши в четвер вивіз до Російської Федерації за сприяння США і МАГАТЕ останньої партії високозбагачених ядерних матеріалів з Харківського фізико-технічного інституту.





Кабмін хоче стягувати податок не лише з житлової площі (спальні кімнати), а й з нежитлових частин осель, таких як туалети, ванні кімнати, коридори, — тобто з усієї площі нерухомого майна.




Найбільша профспілка Португалії проводить загальний 24-годинний страйк, спрямований проти політики жорсткої економії і реформ, що стосуються трудового законодавства.



23 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +4...+6 градусів, удень +13...+15 градусів.



Бизнес в наши дни не имеет границ, а способствует этому всемирная глобализация. Однако, свои коррективы в направления бизнеса очень часто вносит и политика.



Индийский футболист Венкатеш умер от сердечного приступа на поле через несколько дней после того, как внимание всего футбольного мира приковала судьба полузащитника английского "Болтона" Фабриса Муамбы.



В Вологодской области совершен беспрецедентный по дерзости побег из исправительной колонии строгого режима.



Каждый современный бизнесмен знает, как важна для развития его предприятия реклама, а особенно если речь идет о презентации нового продукта или услуги.



Куріння прискорює процеси дегенерації мозку навіть у тих, хто курить тільки по вихідних, "за компанію", з'ясували британські дослідники. Принаймні пам'ять потерпає однаковою мірою.



Українська сторона направила до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) усі акти відмов від медичних оглядів і лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка перебуває в Качанівській виправній колонії.



С наступлением весны многие украинцы решают приобрести себе новый автомобиль, а чаще всего свой выбор они останавливают на дешевом, но очень качественном и удобном автомобиле - hyundai getz.



Фильм братьев Дарденн "Мальчик на велосипеде", получивший Гран-при на прошлогоднем фестивале в Канне, выходит в четверг, 22 марта, в ограниченный российский прокат.



В наше время очень многие люди, а особенно меньшего или среднего возраста, любят проводить время сидя за компьютером и ноутбуком.



У московському Центрі освіти №166 на уроках сидить справжній робот, яким через Інтернет керує дев'ятикласник Женя, перебуваючи вдома.

подорожчання бензину

 

Українцям не варто чекати стабілізації цін на бензин. За всіма прогнозами, вартість пального далі зростатиме, і влада не зможе утримати ціни.