Ср, 2024-04-24, 05:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Генеральною прокуратурою України на запит італійської сторони готується пакет документів для екстрадиції в Україну Арсена Авакова, який розшукувався за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время современные люди уже практически не представляют себе жизни без различных гаджетов.



Звезда французской сцены, певица и поэт Изабель Жеффруа, больше известная под псевдонимом Zaz, станет хедлайнером нового музыкального фестиваля Zavtra.



Каждый автолюбитель в Украине, как впрочем и в Российской Федерации или же в Европейском Союзе, очень хорошо знает, как важно найти надежную, но выгодную страховую компанию.


Крихітне цуценятко, завбільшки з монету, дивом вижило і радує своїх господарів неабияким апетитом. Цуценя на прізвисько Диво, яке народилося від чіхуахуа і джека-рассела, є одним з найменших цуценят у світі.




Македонія призупинила візовий режим для українців на рік, повідомляють в Міністерстві закордонних справ України.



28 березня в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг і дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +5...+7 градусів.



Вдохновившись свежим скандалом с досадной утечкой содержания личной беседы президентов США и РФ из-за микрофона, который Барак Обама и Дмитрий Медведев по ошибке посчитали выключенным.



В современном мире все больше людей стараются пользоваться всеми прогрессирующими инновациями. Для деловых людей, бизнесменов есть прекрасная возможность находиться в пути и при этом решать все важные дела.




Російські науковці припускають, що новий "малий льодовиковий період" може настати в 2014 року. Науковці вважають, що новий льодовиковий період триватиме щонайменше 200 років.



Жертвами "хакерацци" (хакер+папарацци) стали такие известные актрисы, как Скарлетт Йоханссон и Мила Кунис, а также певица Кристина Агилера, и многие другие. По версии следствия, Чейни проник в компьютеры не менее 50 человек.

Игра Shoe Wars для iPhone


Игра Shoe Wars для iPhone была запрещена к скачиванию на территории Саудовской Аравии. Власти королевства сочли звуки, издаваемые главной героиней игры "слишком сексуальными".





У Венеціанській комісії стурбовані принципом формування виборчих округів в Україні. Про це повідомив член Венеціанської комісії Айварс Ендзінс.




Франція має намір заборонити радикальним мусульманським проповідникам в'їзд в країну для участі в конференції, яку організує в квітні Союз ісламських організацій країни (UOIF).





Дозволити собі це задоволення зможе той, хто готовий віддати за комічну екскурсію 500 тисяч доларів і хто не має хронічних хвороб.





У Києві 20 квітня відбудеться виступ групи "Бі-2". Музиканти зіграють великий концерт, на якому представлять київській публіці пісні з нового студійного альбому і старі хіти.




Минулої суботи в Національному палаці "Україна" спостерігалося "зіркове стовпотворіння" - там проходила церемонія вручення премії "Людина року-2011" за участю зірок політики, культури, спорту та шоу-бізнесу.




Безпека в глобальному масштабі залежить від того, які рішення ухвалить міжнародний саміт з ядерної безпеки, заявив у вівторок президент США Барак Обама.


Українські депутати готуються до запровадження податку на розкіш, але при цьому не поспішають ділитися інформацією про свої доходи. Про заробітки за 2011 рік поки що повідомили лише кілька депутатів і чиновників, решта ж вичікують, чим закінчиться епопея з "антикорупційним" законом, який вимагає звітувати не лише про доходи, а й про дорогі покупки.



В среду, в Международный день театра, Юрий Любимов представит на сцене театра имени Вахтангова первую работу после ухода из театра на Таганке - спектакль "Бесы" по Достоевскому.


 

Детская комната – это самое многофункциональное место в доме. Здесь и спальня, и кабинет, и спортивный зал, и игровая.