Пт, 2024-03-29, 14:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Рух "Чесно" пропонуватиме політичним партіям підписати шість критеріїв доброчесності, яким мають відповідати всі кандидати в народні депутати від цих політичних сил, заявив один з ініціаторів руху "Чесно" Олег Рибачук.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Науковці не можуть зійтися в думці, чим же насправді є "корабель прибульців", зафіксований телескопами NASA біля поверхні Сонця.



Найбільші букмекерські контори William Hill і Ladbrokes зробили перші прогнози на визначення головних претендентів на перемогу на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2012".




15 березня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.




Автосалон у Женеві традиційно стає ареною дебюту різних суперкарів, але цього року виставка мало не побила рекорду - тут і Ferrari F12 Berlinetta, і Porsche Boxster, і Mercedes-Benz SL 63 AMG, і Audi RS 4 Avant.




Ініціатива продовження термінів перебування флоту до 2042 року не знаходить підтримки не тільки у Центрі і на Півночі, а й на Сході, Півдні і Донбасі, де її підтримують не більше половини опитаних.




Як повідомляє геологічна служба США, епіцентр землетрусу зафіксовано за 260 кілометрів на південний схід від портового міста Кусіро на острові Хоккайдо. Осередок підземних поштовхів залягав на глибині 10 кілометрів.



Великий землетрус Канто 1923 року мав потужність у 8 із лишком балів. Тоді повністю зруйнуваними виявилися Токіо та Йокогама. Цю трагедію у Японії ввжають найбільшою в історії.



Результати досліджень, проведених співробітниками фінського Інституту професійної гігієни під керівництвом Ніни Неванпери, свідчать про те, що жінки, перевантажені роботою, більш схильні "заїдати" стрес, ніж їх однолітки, які менше працюють.



Наші предки, створюючи неперевершені образи сонця, живої природи, всесвіту, виготовляли пташок з глини, ниток, кори дерев, щоб весна швидше прилетіла до рідного краю.


"Вони хочуть залякати вчених. Чому цей слідчий з СБУ не прийде та поговорить з вченими? Він хоче насолоджуватися своїм всесиллям та страхом вчених? Я учасник цього руху "1 грудня", сьогодні маю зустріч із іншими та хочу сказати: нас же скоро будуть пакувати пачками", - заявив він.


Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підвищило довгостроковий суверенний кредитний рейтинг Греції з рівня "RD" (обмежений дефолт) до "B-", прогноз – "стабільний".




Присутні на мітингу люди - близько сотні - були налаштовані дуже рішуче: не дати уникнути покарання тим, хто його заслуговує. Вони вирішили зібратися на наступний мітинг у четвер, 15 березня, о 16 годині і залучити до акції юристів.



Македонська поліція за останні кілька днів затримала кілька десятків учасників вуличних зіткнень між представниками албанської та слов'янської громад країни, в яких постраждали понад 30 осіб.



Верховна Рада України підтримала норму Митного кодексу, що передбачає набуття ним чинності з першого числа другого місяця після його публікації, тобто з 1 травня.




Сам Кличко на запитання телеведучої про те, як він ставиться до музичної кар'єри дружини, відповів, що нічого не знає про це: "Та ви що? Я нічого не знаю, вперше чую".



У 2011-му році німецький режисер Себастяан Денхардт закінчив роботу над повнометражним фільмом "Кличко", над яким працював більше двох років.